Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hamrén er fortsatt Sveriges førstevalg

Lagrell vil ha nytt møte med Rosenborg.

AVSLUTTET SESONGEN: Rosenborgtrener Erik Hamrèn, her sammen med Rade Prica (t.v.) og Per Ciljan Skjelbred, takker fansen for kampen etter 1-1 mellom Brann og Rosenborg i Bergen i går. Nå lurer alle på om han trener laget i 2010. Foto: Marit Hommedal / Scanpix
AVSLUTTET SESONGEN: Rosenborgtrener Erik Hamrèn, her sammen med Rade Prica (t.v.) og Per Ciljan Skjelbred, takker fansen for kampen etter 1-1 mellom Brann og Rosenborg i Bergen i går. Nå lurer alle på om han trener laget i 2010. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet): På fredag brøt forhandlingene mellom Rosenborg og det svenske fotballforbundet sammen og trønderne erklærte at Erik Hamrén blir hos dem. Treneren ble altfor dyr for svenskene, men nå sier forbundssjef Lars-Åke Lagrell at Hamrén fortsatt er deres førstevalg.

- Erik vil bli landslagsjef og vi er klare til å diskutere med Rosenborg igjen, sier Lagrell til Expressen.

Han mener saken ikke er avgjort.

- Saken lever videre. Vi er klare til å åpne døra igjen, men det er opp til Rosenborg, sier Lagrell.

Vil dra til Sverige
RBK-treneren sa selv i går at han har lyst til bli trener for Sveriges landslag. Han har forsøkt å på virke Rosenborg til å la han dra fra Lerkendal.

- Forbundet og Rosenborg må snakke sammen igjen. Jeg håper fremdeles på en løsning som betyr at jeg kan bli landslagssjef, sa Hamrén til Dagbladet etter kampen mot Brann i går.

Han håper det kommer en rask avklaring i saken.

- Vi har vel kommet på overtid, og da må denne saken få sin avklaring slik fotballkamper gjør det når overtida er ute. Jeg håper selvsagt på en rask avklaring, men jeg vet ikke om det har skjedd noe søndag. Jeg har konsentert meg om fotballkampen her i Bergen, sa Hamrén.

Svensk tv
skrev i går at Lagrell vil ha et nytt møte med Hamrén, for å diskutere hvilke økonomiske vilkår han har.

- Vi vet at han vil flytte hjem til Göteborg, vi vet at han har lyst til å bli landslagssjef. Men vi vet ikke hvilke økonomiske vilkår han har og det vil vi prate om, sa Lagrell.

- Visste ikke jeg var så verdifull
Hamrén har ett år igjen av kontrakten med Rosenborg. Da han skrev under 2,5-årsavtalen, var det med en klausul om at han ikke kan gå i forhandlinger om en annen klubb- eller landslagsjobb før det gjenstår et halvt år av kontrakten. Det vil si fra og med neste sommer.

- Jeg tenkte ikke over at jeg var aktuell for landslagsjobben. Det var dessuten et tidspress da jeg skrev under kontrakten med RBK, og jeg tenkte ikke på klausulen. Jeg skriver uansett ikke kontrakt med en klubb med tanke på å forlate den, sa Hamrén til Dagbladet på lørdag.

- Det var synd jeg ikke visste at jeg var så verdifull da jeg skrev kontrakt, spøker han,

GIR IKKE OPP: President i Sveriges Fotballforbund Lars-Åke Lagrell, håper på nye møter med Rosenborg. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
GIR IKKE OPP: President i Sveriges Fotballforbund Lars-Åke Lagrell, håper på nye møter med Rosenborg. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media