Hamrén håper Molde vinner cupen

Molde-trener Jonevret mener laget hans har hatt en kanonsesong.

SØLV ER GULL VERDT: Molde-trener Kjell Jonevret (t.h.) jubler etter seieren i semifinalen. Laget er med i kampen om sølvmedaljene og i cupfinalen. - Det har vært en kanonsesong, sier Jonevret. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
SØLV ER GULL VERDT: Molde-trener Kjell Jonevret (t.h.) jubler etter seieren i semifinalen. Laget er med i kampen om sølvmedaljene og i cupfinalen. - Det har vært en kanonsesong, sier Jonevret. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Kjell Jonevret var lettere «besviken» etter søndagens gullbatalje mellom Molde og Rosenborg på Røkkeløkka, men hadde som vanlig ingen problemer med å finne de positive omstendighetene rundt kampen.

- Førsteomgangen vår var veldig bra synes jeg. Jeg teller faktisk 5-1 i sjanser til oss og sånt skal jo normalt resultere i mål. Rosenborg på sin side får vel det samme overtaket i andre omgang og de får den uttellingen vi burde hatt. Sånn er fotball.Manglet sprut i beinaDen joviale svensken ville ikke spekulere for mye i hvorfor laget hans ikke fikk hull på byllen i dag, men noen tanker gjorde han seg naturligvis fra sidelinja.

- Mame og Pape manglet litt sprut i bena i dag i forhold til hva som er vanlig og Mota trenger folk rundt seg som skaper sjansene for han. De fikk han ikke i dag. Kanskje satt cupkampen fra onsdag litt i bena, men det vet jeg ikke. At Rosenborg tok gullet sitt på Aker Stadion bedyrer Jonevret at ikke var noe spesielt for han. Med ett unntak.

- Det at det var her de fikk så mange poeng at vi ikke kan ta dem igjen i teorien engang gjør meg ingenting. Gullet har vært plassert lenge. Dette gjør bare at jeg kan gratulere Erik(Hamrèn) med en gang og ikke senere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer