Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hamrén håper Molde vinner cupen

Molde-trener Jonevret mener laget hans har hatt en kanonsesong.

SØLV ER GULL VERDT: Molde-trener Kjell Jonevret (t.h.) jubler etter seieren i semifinalen. Laget er med i kampen om sølvmedaljene og i cupfinalen. - Det har vært en kanonsesong, sier Jonevret. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
SØLV ER GULL VERDT: Molde-trener Kjell Jonevret (t.h.) jubler etter seieren i semifinalen. Laget er med i kampen om sølvmedaljene og i cupfinalen. - Det har vært en kanonsesong, sier Jonevret. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet.no): Kjell Jonevret var lettere «besviken» etter søndagens gullbatalje mellom Molde og Rosenborg på Røkkeløkka, men hadde som vanlig ingen problemer med å finne de positive omstendighetene rundt kampen.

- Førsteomgangen vår var veldig bra synes jeg. Jeg teller faktisk 5-1 i sjanser til oss og sånt skal jo normalt resultere i mål. Rosenborg på sin side får vel det samme overtaket i andre omgang og de får den uttellingen vi burde hatt. Sånn er fotball.

Manglet sprut i beina
Den joviale svensken ville ikke spekulere for mye i hvorfor laget hans ikke fikk hull på byllen i dag, men noen tanker gjorde han seg naturligvis fra sidelinja.

- Mame og Pape manglet litt sprut i bena i dag i forhold til hva som er vanlig og Mota trenger folk rundt seg som skaper sjansene for han. De fikk han ikke i dag. Kanskje satt cupkampen fra onsdag litt i bena, men det vet jeg ikke.

At Rosenborg tok gullet sitt på Aker Stadion bedyrer Jonevret at ikke var noe spesielt for han. Med ett unntak.

- Det at det var her de fikk så mange poeng at vi ikke kan ta dem igjen i teorien engang gjør meg ingenting. Gullet har vært plassert lenge. Dette gjør bare at jeg kan gratulere Erik(Hamrèn) med en gang og ikke senere.

Håper Molde vinner cupen
Dommen over Molde-sesongen er allerede klar for en av Tippeligaens store trenerprofiler:

- Dette har vært en kanonsesong! Vi skal ta sølv i Tippeligaen og vi er i cupfinalen! Det er veldig bra for Molde! Men: Gratulerer Rosenborg!

Det ikke bare Jonevret som hyller kompis Hamrèn. Gulltreneren tok seg også tid til et par godord om sølvlaget og dets trener.

- Molde har vært «mycket, mycket» bra i år. De har gitt oss kamp nesten helt til døra og de har spilt herlig fotball. Jeg håper virkelig de vinner cupen!

TIL ULLEVÅL: Moldes Daniel Berg Hestad jubler etter semifinalen mot Vålerenga, som de vant 6-3. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
TIL ULLEVÅL: Moldes Daniel Berg Hestad jubler etter semifinalen mot Vålerenga, som de vant 6-3. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling