Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hamrén møtte RBK-sjefen i går

Gjentok at han har lyst til å bli landslagssjef.

USIKKER FRAMTID: Rosenborgs svenske trener Erik Hamrén har veldig lyst til å bli landslagssjef for hjemlandet. I går skal han ha bedt om et møte med RBK-direktør Nils Skutle for å gjenta sitt ønske om å bytte arbeidsgiver. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
USIKKER FRAMTID: Rosenborgs svenske trener Erik Hamrén har veldig lyst til å bli landslagssjef for hjemlandet. I går skal han ha bedt om et møte med RBK-direktør Nils Skutle for å gjenta sitt ønske om å bytte arbeidsgiver. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet): Rosenborg-trener Erik Hamrén tok i går personlig initiativ til et nytt møte med Rosenborgs direktør Nils Skutle. Ifølge Expressen ønsket Hamrén å møte Skutle for å forklare at han håper på en løsning med klubben og det svenske fotballforbundet.

Svenskene har ikke gitt opp å få Hamrén, selv om forhandlingene strandet og trønderne krever en betydelig kompensasjon for å slippe treneren. Forbundet sa i går at de avventer situasjonen og håper at Rosenborg tar kontakt.

Håper på rask løsning
Nå tar altså Hamrén selv et initiativ for at det skal komme en løsning.

I går skal han ha snakket med Skutle om at sjansen til å bli landslagssjef er en sjanse han kanskje får bare én gang i livet. Han sa også at han håpet på en rask løsning og at forhandlingene mellom Rosenborg og fotballforbundet kan gjenopptas.

- Vi har snakket med Erik i dag, men det gjør vi hver dag. Hva vi snakket om vil jeg ikke kommentere, sier Skutle til Expressen.

Han vil ikke si om det er et problem at Hamrén har så lyst på landslagsjobben.

- Jeg har sagt hele tiden at jeg forstår at Erik er smigret av å bli nevnt i denne sammenhengen. Noe mer vil jeg ikke si.

Vanskelig situasjon
Hamrén har ikke lagt skjul på at han er skuffet over det og at det å bli landslagssjef for Sverige er det største han kan oppleve som trener. 

- Jeg håper fortsatt at jeg kan få jobben som svensk landslagssjef. Jeg vil ikke gi meg før dommeren har blåst av kampen. Det kan skje ting på overtid også, sa Hamrén i helga.

Svensken har gitt klart uttrykk for at han synes situasjonen er vanskelig. Han trives i Rosenborg og er rørt over det store engasjementet hos fansen for å få han til å bli. Men å bli landslagsjef er en stor drøm. I tillegg bor familien hans i Göteborg og som landslagssjef vil han kunne bosette seg der.

RBK vil ha betalt
Lagrell har sagt at han ikke har gitt opp å få Hamrén som landslagssjef, men Rosenborg har krevd en betydelig kompensasjon, fordi Hamrén har kontrakt med dem ut 2010.

Men at Rosenborg nok har tenkt på hvem som kan erstatte Hamrén er det liten tvil om. Trond Sollied, Jan Jönsson og Åge Hareide var navnene som dukket opp først.

I dag skriver VG at de også har begynt å snuse på Ole Gunnar Solskjær, som har gjort stor suksess som trener for reservelaget til Manchester United.

VIL HA KOMPENSASJON: Administrerende direktør i RBK, Nils Skutle, vil ikke slippe Erik Hamrén. 
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .
VIL HA KOMPENSASJON: Administrerende direktør i RBK, Nils Skutle, vil ikke slippe Erik Hamrén. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX . Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media