Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hamrén og Lagrell ble enige om å snakkes igjen

RBK-treneren storfavoritt med Backe ute av bildet.

SISTE BLÅS PÅ LERKENDAL? Erik Hamrén kan ha røkt sin siste seierssigar på Lerkendal. Han seiler opp som den store favoritten til jobben som ny svensk landslagssjef etter at Hans Backe har varslet at han heller vil være klubbtrener. Foto: Ned Alley, Scanpix
SISTE BLÅS PÅ LERKENDAL? Erik Hamrén kan ha røkt sin siste seierssigar på Lerkendal. Han seiler opp som den store favoritten til jobben som ny svensk landslagssjef etter at Hans Backe har varslet at han heller vil være klubbtrener. Foto: Ned Alley, Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet.no): Sveriges fotballpresident Lars-Åke Lagrell var i dag i Trondheim for å snakke med Rosenborg-trener Erik Hamrén om jobben som svensk landslagssjef.

Og samtalene virker ikke å ha svekket sjansene for at Rosenborg må ut på trenerjakt.

- Vi har pratet om dette og blitt enige om å komme tilbake til det, sier Hamrén til Adressa.no.

Lagrell sier det samme, mens Hamrén bekrefter at jobben som landslagstrener frister.

- Ja, selvsagt! Ellers ville jeg ikke vært her, sier han etter møtet.

RBK ikke kontaktet
Før møtet i dag, hadde ikke Sveriges fotballforbund fått klarsignal til å forhandle om kontrakt med Hamrén. Men Rosenborg ville ikke nekte treneren sin å holde uformelle samtaler.

— Det blir for dumt ikke å si noe når det svenske forbundet uttaler seg. Så ja: Vi vet om møtet, vi har visst om det siden før helgen. Men vi har ikke fått noen henvendelse fra det svenske forbundet. Vi har fått info fra Hamrén, sier sportslig leder Erik Hoftun i RBK til adressa.no.

Hamrén har gitt beskjed om at han skal ta en kaffe med Lagrell, og det velger RBK å stole på.

- Hvem Hamrén drikker kaffe med kan ikke vi bestemme over. Så lenge det ikke skjer forhandlinger, sier Hoftun.

Hamrén har kontrakt med Rosenborg ut 2010.

Backe ute av bildet
I tillegg til Hamrén har Hans Backe vært den store favoritten til Sverige-jobben helt siden det ble klart at Lars Lagerbäck ga seg. Med unntak av den korte periode fra Sven-Göran sa at han var interessert til han takket nei. Svennis fortsetter som sportsdirektør i Notts County.

Nå er også Backe på vei ut av bildet og til England. Nærmere bestemt til jobb hos nettopp Svennis, som er på jakt etter ny manager i Notts County etter at Ian McParland nylig fikk sparken.

- Jeg flyr til England i ettermiddag og skal treffe Notts County og lese gjennom avtalen. Om alt er klart? Nei, men alt taler for at det blir det, sa Backe til fotbollskanalen.se tidligere i dag.

TIL SVENNIS: Hans Backe (t.v.) vraker det svenske landslaget for å gjenoppta samarbeidet med Sven-Göran Eriksson. Her er de to sammen som manager og assistent for Manchester City.Foto: Jon Super, AP/Scanpix
TIL SVENNIS: Hans Backe (t.v.) vraker det svenske landslaget for å gjenoppta samarbeidet med Sven-Göran Eriksson. Her er de to sammen som manager og assistent for Manchester City.Foto: Jon Super, AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media