Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hamrén varsler flere unge Rosenborg-helter

- Vi er inne i et generasjonsskifte, sier tomålsscorer Sellin (20).

GENERASJONSSKIFTE: Søndag scoret Markus Henriksen (17) to for Rosenborg. I dag var det Kjell Rune Sellin (t.v., 20) som sto for to av tre RBK-scoringer. Foto: Arve Johnsen, Digitalsport
GENERASJONSSKIFTE: Søndag scoret Markus Henriksen (17) to for Rosenborg. I dag var det Kjell Rune Sellin (t.v., 20) som sto for to av tre RBK-scoringer. Foto: Arve Johnsen, Digitalsport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Rosenborg - Brann 3-0.

Kveldens store helt på Lerkendal ble Kjell Rune Sellin fra Fosen i Trøndelag. Igjen scoret en unggutt to for Rosenborg.

Og skal vi tro Erik Hamrén er det flere der de kom fra:

- Kanskje jeg plukker fram et par til neste gang, sier en blid, men sliten svenske.

- FerdigscoretMen denne kvelden handlet altså om målscorer Sellin. Hovedpersonen selv var overlykkelig etter å ha scoret sine første tippeligamål, men var ikke det minste overrasket.

- Jeg skjønte at mulighetene ville komme. Det åpnet seg mer og mer opp i perioden fram mot da jeg ble byttet inn. Da Steffen (Iversen journ.anm) fikk ballen visste jeg hvor den kom. Det var bare å plassere seg på bakerste og vente på ballen og så pirke den inn.

- En stor prestasjon?

- Ferdigscoret, repliserer den jordnære unggutten kontant.

FORT GJORT: Sellin hadde vært på banen i 30 sekunder da han fikk sette 2-0 i nesten åpent mål bak en utspilt Håkon Opdal. Foto: Arve Johnsen, Digitalsport
FORT GJORT: Sellin hadde vært på banen i 30 sekunder da han fikk sette 2-0 i nesten åpent mål bak en utspilt Håkon Opdal. Foto: Arve Johnsen, Digitalsport Vis mer

- Har slittDet ble en spesiell kveld for Sellin av mange grunner. Rosenborg-livet har ikke kun vært en dans på roser for fosningen.

- Jeg har virkelig slitt med å prestere som jeg vet at jeg kan. Potensialet er der, men det må jo komme ut og. Sånt blir det ikke mye spilletid ut av heller, men i dag ble det. Derfor ble det ekstra stort å score.  Jeg er fornøyd og jeg regner med at Hamrén er like fornøyd, sier Sellin mens han gliser bredt.

På tross av at han er veldig fornøyd med sine egne prestasjoner denne kvelden mener Sellin at det at han fikk sjansen ikke kun kom som et resultat av hardt arbeid og gode prestasjoner.
 
- Vi er absolutt inne i et generasjonsskifte i Rosenborg nå. Flere og flere får sjansen og vi drar hverandre med opp.

• Les kampreferat: Sellin scoret to da Brann fikk bank på Lerkendal

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!