Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hamsik holdt Napoli på topp

Hjemmesterke Besiktas så ut til å skyve Napoli ned fra tabelltoppen i mesterligaens gruppe B, men Marek Hamsik sikret 1-1 for den italienske klubben.

FEIRER: Marek Hamsik. Foto: NTB Scanpix
FEIRER: Marek Hamsik. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slovaken skrudde ballen i nettet med en flott avslutning etter forarbeide av innbytter Dries Mertens i det 82. minutt. Det skjedde bare tre minutter etter at Ricardo Quaresma hadde gitt hjemmelaget ledelsen på straffespark.

Nikola Maksimovic ble straffet for hands på et innlegg fra Vincent Aboubakar. Pepe Reina fikk fingrene på Quaresmas skudd, men greide ikke å stoppe ballen.

Besiktas er uten hjemmetap siden februar og skapte trøbbel også for et Napoli-lag som med seier (og riktig resultat i gruppens andre kamp) kunne ha kvittert ut billetten til cupspillet allerede tirsdag.

I stedet må laget nøye seg med fortsatt tabelltopp. Hamsik skal ha æren for det. Playmakeren er nå oppe i 102 mål for Napoli og nærmer seg klubbrekorden til Diego Maradona på 115. Foran seg har han også Edinson Cavani (104).

Napoli innledet kampen best, men gjestene var ikke skarpe foran mål. Hjemmelagets canadier Atiba Hutchinson hadde første omgangs største sjanse med et stolpeskudd fra kort hold etter en snau halvtime.

Gjestenes José Callejón kom til flere gode muligheter, men avslutningene var for dårlige. Dermed var det opp til Hamsik å berge Napoli.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!