- Han befinner seg i rød sone. Det kan man se når han spiller

Frykter Sánchez slites ut.

I SUPERFORM:Alexis Sanchez viser storform for Arsenal - men manager Arsene Wenger frykter juvelen kan bli slitt ut. Foto: AP Photo/Alastair Grant
I SUPERFORM:Alexis Sanchez viser storform for Arsenal - men manager Arsene Wenger frykter juvelen kan bli slitt ut. Foto: AP Photo/Alastair Grant Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lørdag kan Alexis Sánchez spille sin 28. kamp for sesongen. Arsène Wenger er redd Arsenal-spilleren skal bli utbrent i det tette desember-programmet.

Alexis Sánchez har for alvor våknet etter overgangen fra Barcelona i sommer. Chileneren har scoret ni mål på 13 kamper i Premier League og vært Arsenals beste spiller.

Men det har kostet. Dersom Sánchez slipper til mot Stoke lørdag, blir det hans 28. opptreden for sesongen. Da er også landskamper medregnet, og med de følger også ofte lange reiser.

- Han befinner seg i rød sone. Det kan man se når han spiller, men han klarer å gå dypt i seg selv, sier Arsenal-manager Arsène Wenger.

Desember er beryktet for å være den tøffeste måneden for Premier League-spillerne. Arsenal spiller seks seriekamper før årsskiftet, samt en mesterligakamp mot Galatasaray. I tillegg møter de Southampton 1. nyttårsdag.

- Han restituerer godt Senest onsdag scoret Sánchez kampens eneste mål da Southampton ble slått 1-0 på Emirates. Så viktig er 25-åringen blitt for «The Gunners», at Wenger har vanskelig for å spare ham i enkeltkamper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer