BERØMTE BITT: Under tittelkampen mot Evander Holyfield i 1997, tok Mike Tyson en bit av øret til motstanderen. Luis Suarez (innfelt) gjorde ikke helt det samme, men bet likevel godt fra seg mot Chelseas Branislav Ivanovic. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB scanpix
BERØMTE BITT: Under tittelkampen mot Evander Holyfield i 1997, tok Mike Tyson en bit av øret til motstanderen. Luis Suarez (innfelt) gjorde ikke helt det samme, men bet likevel godt fra seg mot Chelseas Branislav Ivanovic. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB scanpixVis mer

- Han beit noen, slikt skjer

Nå får Suarez støtte av Tyson.

(Dagbladet): Luis Suarez har fått bot av klubben, kan vente seg en lenger karantene av FA og blitt tullet med av både privatpersoner og fotballspillere for sitt bitt mot Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic.

Spilleren har selv beklaget hendelsen i ettertid, men vår egen kommentator mener Liverpool er feige dersom de beholder han.

Nå sier den tidligere bokselegenden Mike Tyson hva han mener om saken. Tyson har tidligere vist at også han kan bite fra seg, for på tross av en strålende boksekarriere, er han kanskje mest kjent for hendelsen som fant sted under tittelkampen i 1997. Den gang tok Mike Tyson en bit av øret til motstander Evander Holyfield.

De amerikanske bokserne har siden lagt hendelsen bak seg, og Tyson er sikker på at Luis Suarez og Bransilav Ivanovic kommer til å gjøre det samme.

- Han (Suarez) beit noen, slikt skjer. Jeg er sikker på at han kommer til å skvære opp med denne fyren (Ivanovic). Jeg skværet opp med Evander, og vi gikk videre med livene våre, sa Tyson det amerikanske radioshowet The David Glenn Show.

Hør Mike Tyson snakke om Luis Suarez fra 05.00!

Det var via Twitter at Tyson fant ut om Liverpool-spillerens bitt, og Mike Tyson følger nå Luis Suarez.

- Jeg så at denne fyren ble omtalt mye på Twitter, og da tenkte jeg at jeg måtte finne ut av hva som hadde skjedd, la Tyson til.

Suarez er nå under etterforskning av Det engelske fotballforbundet (FA), og kan vente seg over tre kampers karantene.

- FA mener at standard straff på tre kamper, som ellers ville gjelde, er klart utilstrekkelig under disse forholdene, skriver de på sin hjemmeside.