Han betalte 500 mill. dollar for å få Las Vegas i NHL. Men navnet på laget er ikke klart

Har heller ikke logo, farger eller drakter klare.

VILLE FÅ LAS VEGAS-LAG I NHL: Bill Foley, eieren av Las Vegas' nye hockeylag, måtte punge ut med 500 millioner dollar for å få laget i NHL. Her fra NHL Awards i juni i Las Vegas. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
VILLE FÅ LAS VEGAS-LAG I NHL: Bill Foley, eieren av Las Vegas' nye hockeylag, måtte punge ut med 500 millioner dollar for å få laget i NHL. Her fra NHL Awards i juni i Las Vegas. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Per i dag består den nordamerikanske hockeyligaen (NHL) av 30 lag. I ligaen er det to «conference»-inndelinger; Eastern og Western. Der igjen er lagene delt inn i fire såkalte divisjoner; Metropolitan, Atlantic, Central og Pacific.

Nå får et nytt lag muligheten i NHL, som den første utvidelsen av ligaen siden Colombus Blue Jackets og Minnesota Wild ble en del av ligaen i 2000/2001-sesongen.

Og prisen for det? Franchise-taker Bill Foley skal ifølge NHL.com ha bladd opp 500 millioner dollar for å skaffe Las Vegas' hockeylag en plass i ligaen.

Nå skal det sies at det ikke akkurat er fem personer i NHL-systemet som mottar disse pengene. De 500 millioner dollarne blir nemlig fordelt på de nåværende lagene i ligaen.

Mangler navn

Klubben har i det minste god tid til å trykke opp spillerdrakter, supportereffekter og slike ting for å dekke inn de 500 millioner dollarne, før laget spiller sin første seriekamp neste høst.

Det er bare ett lite problem. De har enda ikke fått et lagnavn.

Flere hockeyfans og -journalister til å prøve å finne et navn. Blant annet har sportssiden Sportsnet prøvd å finne ut hva laget kan hete.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer