Luis Pimenta

Han ble kåret til årets unge trener og tok Kongsvinger til cupfinale. I år har det vært helt stille. Hvor ble det av Luis Pimenta?

Luis Pimenta åpner opp om fortida i Kongsvinger, hva som bør bli bedre i norsk fotball, hva han har gjort i 2017 og hva han tenker om framtida.

FORNØYD, SELV UTEN JOBB: Luis Pimenta strålte da han fortalte om Kongsvinger-eventyret, hvorfor han ikke har jobb og hva som må bli bedre i norsk fotball da han møtte Dagbladet på Bislett. Foto: Bjørn Langsem
FORNØYD, SELV UTEN JOBB: Luis Pimenta strålte da han fortalte om Kongsvinger-eventyret, hvorfor han ikke har jobb og hva som må bli bedre i norsk fotball da han møtte Dagbladet på Bislett. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BISLETT: Årets unge trener 2016. «Kongsvingers Pep Guardiola». Mannen som tok Kongsvinger (KIL) fra 2. divisjon til cupfinale og Eliteserie-play-off i løpet av to år. Luis Berkemeier Pimenta (35) var brennhet i fjor høst, og en av de store «snakkisene» i norsk fotball.

Men i år det har det vært helt stille fra mannen som er halvt tysk og halvt portugisisk. Hvor ble det egentlig av Luis Pimenta?

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer