Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Han blir Branns siste kjøp før seriestart

Mjelde har hentet australsk landslagsmann.

(Dagbladet.no): De siste ukene har Mons Ivar Mjelde sikret seg spissen Njogu Demba-Nyrén og midtbanespilleren Gylfi Einarsson.

I dag ble også den australske venstrebacken Michael Thwaite (24) klar for rødtrøyene - og nå hevder Mjelde at han er ferdig å handle for vinteren.

- Nå er vi ferdig i forhold til det vi hadde ønsket oss før sesongen. Det må komme alvorlige skader på spillere hvis vi skal gjøre noe mer nå, sier han til bt.no.

Thwaite kommer fra den polske klubben Wisla Krakow, og gir Erlend Hanstveit konkurranse på venstrebacken. Austrierens ankomst betyr samtidig at Ramiro Corrales høyst sannsynlig får innfridd sitt ønske om å forlate klubben.

Ifølge Mjelde er Thwaite - som har seks landskamper for Australia - god med begge bein og rager nærmere 1,90 over bakken.

- Michael er en spiller vi er trygg på. Han spiller på Australias landslag, er en anvendelig forsvarsspiller og er også seks år yngre enn Ramiro. Han skal først og fremst pushe Erlend på venstrebacken, sier Brann-treneren til bt.no.

HAR SEKS LANDSKAMPER: Michael Thwaite kommer fra polske Wisla Krakow, og har seks landskamper for Australia. Her mot Danmark i fjor. Foto: AP
HAR SEKS LANDSKAMPER: Michael Thwaite kommer fra polske Wisla Krakow, og har seks landskamper for Australia. Her mot Danmark i fjor. Foto: AP Vis mer
image: Han blir Branns siste kjøp før seriestart
<B>FORNØYD MED HANDELEN:</B> Mons Ivar Mjelde mener stallen hans nå er komplett.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media