Han blir Solskjærs assistent

Høgmo bekrefter at TILs spillerutvikler går til Molde.

TIL MOLDE: Tromsøs spillerutvikler Mark Dempsey blir Ole Gunnar Solskjærs assistent i Molde. Foto:  Gorm Kallestad  / SCANPIX .
TIL MOLDE: Tromsøs spillerutvikler Mark Dempsey blir Ole Gunnar Solskjærs assistent i Molde. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .Vis mer

(Dagbladet): Det virker mer og mer som om Ole Gunnar Solskjær blir presentert som Molde-trener tirsdag.

Dagbladet fikk i går tilgang på Solskjærs ønskeliste. Den har navn som Magnus Wolff Eikrem, Joshua King og Bjørn Helge Riise. Også Tore Reginiussen og Tarik Elyounoussi skal være ønsket av Manchester United-legenden.

Solskjær vil også ha med seg tidligere Manchester United-spiller Mark Dempsey til Molde. Han fikk bare én ligakamp for United, og har de siste to årene arbeidet som spillerutvikler for Tromsø.

Høgmo bekrefter iTromsø har kilder som slår fast at 46-åringen følger med Solskjær til Molde. Overfor Nordlys bekrefter TIL-trener Per-Mathias Høgmo at Dempsey er tapt for klubben.

- Det har vært avtalen hele tiden. Ole Gunnar var sentral da vi hentet Mark til TIL, og han sa allerede da at han ville ha han med seg den dagen han tok steget vekk fra Manchester United, sier Høgmo til avisa.

- Ingenting offisielt Til iTromsø vil Dempsey verken avkrefte eller bekrefte, men sier at han er overrasket over at så mye er kommet ut i offentligheten.

- Jeg er virkelig overrasket over at dette kommer ut i dag. Ingenting offisielt har kommet ut. Men du vet aldri hva som skjer i fotball, sier han.

På hypotetisk spørsmål om han kunne tenke seg å bli Solskjær-assistent i Molde hvis han ble tilbudt stillingen svarer Dempsey:

- Jeg ville selvsagt synes det var smigrende. Ole Gunnar var en skikkelig kvalitetsspiller. Han kjenner mange, har kontakter over hele verden og er en ekte legende. Så hvorfor skulle han kontakte meg?

- Du kjenner han jo godt fra tiden da dere begge var i Manchester United?

- Jo da, det stemmer, sier Dempsey.

TIL MOLDE: Ole Gunnar Solskjær virker å være klar som Moldes nye trener. Foto: Torbjørn Grønning  / Dagbladet
TIL MOLDE: Ole Gunnar Solskjær virker å være klar som Moldes nye trener. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer