BARBEREN I BRASIL: David Luiz gjennomførte en glattbarbering på reklameoppdrag for det brasilianske landslaget tidligere uka. Nå går det mot bytte av klubblag for 27-åringen. Foto: REUTERS/Paulo Whitaker / NTB SCANPIX
BARBEREN I BRASIL: David Luiz gjennomførte en glattbarbering på reklameoppdrag for det brasilianske landslaget tidligere uka. Nå går det mot bytte av klubblag for 27-åringen. Foto: REUTERS/Paulo Whitaker / NTB SCANPIXVis mer

Han blir verdens dyreste forsvarsspiller

Chelsea går med på salg.

(Dagbladet): David Luiz kan spille stopper og midtbane, han kan takle, nikke, drible og skyte.

Nå blir 27-åringen verdens dyreste forsvarsspiller.

En rekke britiske aviser melder i ettermiddag at brasilianeren så å si er klar for franske PSG. Overgangssum: Mellom 40 og 50 millioner pund (400 og 500 millioner norske kroner).

Dermed topper han lista over verdens dyreste forsvarsspillere, som ifølge Marca tidligere ble tronet av Rio Ferdinand foran Thiago Silva, Lilian Thuram og Dani Alves.

Daily Telegraph skriver at klubbene fortsatt forhandler om de siste detaljene i en 40 millioner pund-overgang, og at Chelsea synes tilbudet var for godt til å si nei til.

DYR MORO: Luiz selges dyrt fordi flere av Europas største klubber var villige til å betale for stopperen. Foto: REUTERS / Paulo Whitaker / NTB SCANPIX
DYR MORO: Luiz selges dyrt fordi flere av Europas største klubber var villige til å betale for stopperen. Foto: REUTERS / Paulo Whitaker / NTB SCANPIX Vis mer

At Barcelona også var interessert i krølltoppen skal ha presset prisen ytterligere opp. PSG viser også interesse for Chelsea-spillerne Oscar og Eden Hazard, og Telegraph mener at londonklubben er villige til å selge én av dem.

En overgangssum på 40 mill. pund operer også The Guardian med. Avisa føyer til at Bayern München var blant klubbene som ikke fikkk tilslaget.

Daily Mail mener Luiz-prisen kan nærme seg 50 millioner pund, og at signeringen vil skje i løpet av 48 timer. Da flyr i så fall PSGs leger ned til Brasils treningsleir i VM-landet, for å gjennomføre den medisinske testen.

Det hevdes at Chelsea vil bruke deler av Luiz-pengene på kjøpet av Atletio Madrid-spissen Diego Costa, som spiller Champions League-finale i morgen. Den brasilianskfødte Spania-spissen utkjøpsklausul er på drøyt 31 mill. pund.