Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han burde ha scoret fire

Bom, bom, bom for Owen i hjemmedebuten.

FULL STOPP: Michael Owen klarte aldri å lure Valencia-keeper Cesar Sanchez i går kveld. Manchester United vant likevel sikkert 2-0.  Foto: SCANPIX/EPA/MAGI HAROUN
FULL STOPP: Michael Owen klarte aldri å lure Valencia-keeper Cesar Sanchez i går kveld. Manchester United vant likevel sikkert 2-0. Foto: SCANPIX/EPA/MAGI HAROUN Vis mer

(Dagbladet.no): Michael Owen har levert varene på Manchester Uniteds sommerturne i utlandet, men i sin første opptreden på Old Trafford ble det bom, bom, bom for et av årets mest omtalte spillerkjøp.

Owen hadde fire av det engelsk presse kaller åpenbare målsjanser, men tre havnet utenfor og en traff rett på keeper, da United møtte Valencia i går kveld.

- Han kunne ha scoret fire, han burde ha scoret fire, sier manager Alex Ferguson, ifølge Daily Telegraph.

- Men bevegelsene hans i den siste tredelen av banen var fantastisk, sier skotten etter 2-0-seieren.

Owen startet på topp sammen med Wayne Rooney mot det spanske storlaget, og var nok sulten på å vise seg fram for Stretford End, som ønsket ham varmt velkommen før kampstart.

Ekstra tent ble kanskje 29-åringen også av at landslagssjef Fabio Capello satt på tribunen, Owen har ikke lagt skjul på at han veldig gjerne blir med England til VM i Sør-Afrika til sommeren, men har ikke spilt landskamp siden mars 2008.

Men det løsnet altså ikke helt.

- Det hadde vært fint for ham å score i sin første kamp her, og han fortjente minst ett. Det var en flott ball fra Rooney, og Michael var virkelig uheldig, sier Alex Ferguson om den ene av storsjansene.

Luis Antonio Valencia, et annet stort United-kjøp denne sommeren, hadde en bedre kveld i Manchester. Vingen la opp til begge målene i 2-0-seieren, da han serverte henholdsvis Wayne Rooney og Tom Cleverley.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media