- Han burde sagt tusen takk, og ellers forlatt i stillhet

Cardiff-eier Tan om Solskjær.

FÅR KRITIKK: Ole Gunnar Solskjær får kritikk av Cardiff-eier Vincent Tan for uttalelser han kom med etter å ha forlatt klubben. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Ole Gunnar Solskjær får kritikk av Cardiff-eier Vincent Tan for uttalelser han kom med etter å ha forlatt klubben. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær har fortsatt ikke gjort et eneste intervju om tida i Wales etter at han forlot posten som Cardiff City-manager.

Etter det Dagbladet kjenner til er Solskjær og hans støtteapparat fortsatt i forhandlinger med klubben, noe som gjør det umulig for ham å uttale seg.

- Ikke håndplukket I går røpet klubbeier Vincent Tan at han aldri håndplukket nordmannen til jobben. Da han snakket om klubbens nye manager, Russell Slade, sa Tan:

-  Det var ikke jeg som hentet Dave Jones og Malky Mackay og på en måte var det ikke jeg som valgte Ole Gunnar Solskjær, sa Tan ifølge Sky Sports

Da Solskjær forlot Cardiff, ble det lagt ut flere uttalelser fra nordmannen på klubbens hjemmeside. Der sa han blant annet at hans egen filosofi er ulik klubbeier Tans.

Det ergrer klubbeieren voldsomt, ifølge et rykende ferske intervju med gjort på businessmannens base i Malaysia.

- Ulik filosofi - Resultatene ble dårligere og dårligere, og så forlot han oss. Det som skuffet meg mest var Solskjærs uttalelser i etterkant. Han sa vi hadde ulik filosofi. Jeg er usikker på hva han egentlig mente med det, sier Cardiff-eier Vincent Tan i et intervju med Sky Sports, ifølge TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer