- Han burde sagt tusen takk, og ellers forlatt i stillhet

Cardiff-eier Tan om Solskjær.

FÅR KRITIKK: Ole Gunnar Solskjær får kritikk av Cardiff-eier Vincent Tan for uttalelser han kom med etter å ha forlatt klubben. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Ole Gunnar Solskjær får kritikk av Cardiff-eier Vincent Tan for uttalelser han kom med etter å ha forlatt klubben. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær har fortsatt ikke gjort et eneste intervju om tida i Wales etter at han forlot posten som Cardiff City-manager.

Etter det Dagbladet kjenner til er Solskjær og hans støtteapparat fortsatt i forhandlinger med klubben, noe som gjør det umulig for ham å uttale seg.

- Ikke håndplukket I går røpet klubbeier Vincent Tan at han aldri håndplukket nordmannen til jobben. Da han snakket om klubbens nye manager, Russell Slade, sa Tan:

-  Det var ikke jeg som hentet Dave Jones og Malky Mackay og på en måte var det ikke jeg som valgte Ole Gunnar Solskjær, sa Tan ifølge Sky Sports

Da Solskjær forlot Cardiff, ble det lagt ut flere uttalelser fra nordmannen på klubbens hjemmeside. Der sa han blant annet at hans egen filosofi er ulik klubbeier Tans.

Det ergrer klubbeieren voldsomt, ifølge et rykende ferske intervju med gjort på businessmannens base i Malaysia.

- Ulik filosofi - Resultatene ble dårligere og dårligere, og så forlot han oss. Det som skuffet meg mest var Solskjærs uttalelser i etterkant. Han sa vi hadde ulik filosofi. Jeg er usikker på hva han egentlig mente med det, sier Cardiff-eier Vincent Tan i et intervju med Sky Sports, ifølge TV 2.

- Forskjellig filosofi? Hvilken filosofi? En egen filosofi for managere? Vi ønsket vel begge å vinne kamper og bli værende i Premier League, og nå vil vi rykke opp igjen. Hva er det som er så forskjellig? spør Tan seg selv.

- Burde takket Vincent Tan har isteden et eget forslag til hvordan han mener Solskjær burde forlatt Cardiff-skuta:

- Han burde sagt tusen takk og ellers forlatt i stillhet. Jeg var så tålmodig med ham. Selv om alle sa at jeg måtte sparke ham, så lot jeg han sitte.

Selv om Tan er misfornøyd med Solskjærs utspill på Cardiffs hjemmeside, bærer han ikke nag til eksspissen.

Han understreker at Solskjær er en fin fyr og at det er synd det ikke fungerte bedre for nordmannen i Cardiff.

- Solskjær sa opp selv Også lokalavisa Wales Online gjengir Sky Sports-intervjuet, der Tan levner tvil om at det var Solskjær som sa opp jobben etter en samtale med Cardiff-styreformann Mehmet Dalman.

Men igjen er det Solskjærs intervju som irriterer, klubbeier Tan mener nordmannens intervju gir kritikerne vann på mølla.

- Når du sier noe slikt, så får du ammunisjon til å si «Til og med Ole sier han er en tulling, en gal mann», sier Tan i Sky Sports-intervjuet ifølge lokalavisa.

Jim Solbakken har ikke besvart Dagbladets henvendelse, men opplyser til TV2.no at Solskjær ikke kan kommentere Tans uttalelser på grunn av sluttavtalen nordmannen gjorde med Cardiff.

BÆRER IKKE NAG: Vincent Tan har respekt for Ole Gunnar Solskjær som menneske. Foto: REUTERS / Samsul Said / NTB Scanpix
BÆRER IKKE NAG: Vincent Tan har respekt for Ole Gunnar Solskjær som menneske. Foto: REUTERS / Samsul Said / NTB Scanpix Vis mer