- Han dro meg i skrittet og spyttet etter meg

Landslagsspiller så rødt

Tøffe tak: Abdurahim "Ibba" Laajaab provoserte mostanderen med teknikken sin. Foto: Jacques Hvistendahl (Dagbladet)
Tøffe tak: Abdurahim "Ibba" Laajaab provoserte mostanderen med teknikken sin. Foto: Jacques Hvistendahl (Dagbladet) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var under en landskamp i innendørsfotball at en amper episode utspilte seg. Norge møtte Andorra til gruppefinale med muligheten til å ta seg videre til neste kvalifiseringsrunde i futsal-EM. Allerede før kampen kom treneren til Andorra bort til det norske stjerneskuddet Abdurahim "Ibba" Laajaab (26) for å ta en liten prat.

- Jeg satt og spiste frokost, og treneren til Andorra visste at jeg hadde slitt litt med en skade tidligere i gruppespillet. Han kom bort til meg og sa at han håpte jeg måtte stå over kampen, sier Ibba.

Når kampen startet senere på dagen var det med Ibba på banen. Han merket at kapteinen til Andorra var ute etter ham under hele kampen.

- Jeg visste at de ville forsøke å ta meg ut av kampen, forsøke å hisse meg opp. Kapteinen deres sparket meg gjentatte ganger i beinet. Han dro meg i skrittet og spyttet etter meg.

Prøvde å slå Landslagssjef Esten O. Sæther fikk med seg det som skjedde, og prøvde så godt han kunne å roe ned Ibba. Han ba den norske spilleren om å heller ta igjen med ballen i bena, og ikke bry seg om at de prøvde å sette han ut av kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer