Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han elsker hvert eneste sekund han er på banen

Gunners-redaktør hyller Ramsey.

MÅLMASKIN: Aaron Ramsey står med elleve scoringer denne sesongen. Foto: Odd Andersen / AFP Photo / NTB Scanpix
MÅLMASKIN: Aaron Ramsey står med elleve scoringer denne sesongen. Foto: Odd Andersen / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Aaron Ramsey ble nok en gang den store helten da Arsenal vant knepent 1-0 over Borussia Dortmund i går kveld.

Waliseren sto for kampens eneste mål, da han kriget ballen forbi Dortmunds Roman Weidenfeller.

Det var Ramseys ellevte mål for sesongen, like mange som han hadde i alle tidligere sesonger for Arsenal til sammen.

Blitt roligere Morten Ruud Irgens, redaktør for Gunners.no, er svært begeistret for Ramseys framgang.

- Det er helt fantastisk. Du kan se at han elsker hvert eneste sekund han er på banen, sier Ruud Irgens til Dagbladet.

Han tror Ramseys ro foran mål er grunnen til alle scoringene i årets sesong.

- Det er som Ramsey sier selv. Tidligere har han vært i scoringsposisjon, men ikke vært rolig nok når han skal avslutte. Nå har han funnet roen, så nå lykkes han med nesten alt han prøver på.

Wenger vet best Det har ikke alltid falt like lett for Ramsey å finne nettmaskene. Han brakk beinet i februar 2010, etter en grusom takling fra Stokes Ryan Shawcross. Helt til årets sesong har Ramsey slitt med å komme tilbake etter beinbruddet.

- Han fikk masse kritikk i fjor da han ikke klarte å prestere, på tross av han fikk mye tillit av Wenger. Du kunne se at han spilte uten selvtillit. Det at Wenger fortsatt ga han spilletid, viser bare at det er manageren som vet best, det er han som ser spillerne på trening hver dag, sier Ruud Irgens.

Wenger skrøt også av Ramseys utvikling etter gårsdagens kamp.

- Det viser hvor vanskelig det er å vurdere en spiller, for et år siden troode folk Ramsey ikke kunne score mål. Denne sesongen scorer han i kamp etter kamp. Jeg har alltid vært positivt stilt til han, fordi han alltid er i posisjon til å score. Han har fått ekstra selvtillit denne sesongen, og han har en utrolig motor, sa Wenger, ifølge Daily Mail.

Kan bli enda bedre Ruud Irgens tror ikke Ramsey kan opprettholde målsnittet han har nå gjennom hele sesongen.

- Det ville overraske meg veldig om han fortsetter på denne måten. Jeg tror fort han ender på rundt 20 mål denne sesongen.

Han tror likevel Ramsey kan bli enda bedre.

- Du kan se at han fortsatt har en del å gå på, spesielt offensivt. Det er alltid noen småting som kan bli bedre, men hvis han holder dette nivået i ti år til, er jeg veldig fornøyd.

ROSES: Ruud Irgens mener Arsène Wengers tillit til Ramsey har gitt waliseren selvtillit. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB Scanpix
ROSES: Ruud Irgens mener Arsène Wengers tillit til Ramsey har gitt waliseren selvtillit. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer