<strong>DUO:</strong> Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson på trening med det danske landslaget i fotball. 

Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
DUO: Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson på trening med det danske landslaget i fotball. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Han er Åge Hareides høyre hånd. Slik skal de sammen erobre VM med Danmark

– Den første VM-kampen viktigst, sier Hareide-assistent Jon Dahl Tomasson. – Jeg vet, han har sagt det mange ganger, sier sjefen fra Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HELSINGØR (Dagbladet): Lørdag 16. juni klokka 18.00 dansk og norsk tid på Mordovia Arena i Saransk: Peru-Danmark. Helt siden trekningen har Åge Hareide hatt denne dagen, dette tidspunktet, denne arenaen og denne motstanderen i tankene.

Den mest åpenbare grunnen er at det er i kveld det begynner. Det er nå det starter for Danmark. Klokka 18.00 i kveld er det endelig i gang. Men den viktigste grunnen til at Åge Hareide har fokusert, tenkt og planlagt ekstra inn mot denne kampen, er erfaringen han har fått overført fra sin assistenttrener Jon Dahl Tomasson – mannen med fire sluttspill (2000 (EM), 2002 (VM), 2004 (EM) 2010 (VM), 112 landskamper og 52 scoringer for det yndige landet.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer