Åge Hareide

Han er akkurat det Rosenborg trenger

Rosenborgs forrige trener gjorde det han fikk beskjed om. Med Åge Hareide (66) på plass er det Rosenborgs tur til å lytte.

NÅR ÅGE SNAKKER LYTTER RBK: Åge Hareide (midten) er Rosenborgs nye trener. Han kommer til Lerkendal med betydelig pondus. På veien har han snakket en del med sportssjef Mikael Dorsin (th), men lite med Ivar Koteng (tv). Rosenborgs styreleder vil ikke spille hovedrollen med Åge Hareide på plass. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
NÅR ÅGE SNAKKER LYTTER RBK: Åge Hareide (midten) er Rosenborgs nye trener. Han kommer til Lerkendal med betydelig pondus. På veien har han snakket en del med sportssjef Mikael Dorsin (th), men lite med Ivar Koteng (tv). Rosenborgs styreleder vil ikke spille hovedrollen med Åge Hareide på plass. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅGE HAREIDE KOMMER tilbake til Lerkendal med selvsikkerhet, myndighet, ro og et ytre preg av autoritet og verdighet. Det finnes et godt norsk ord for det, pondus.

Det er derfor Danmarks resultatmessig beste landslagstrener gjennom tidene har signert for halvannet år med Rosenborg.

Er det noe klubben trenger etter 25 måneder med dårlige vurderinger og enda dårligere avgjørelser, så er det pondus.

Du kødder ikke med Åge.

MAKT ER ET annet gangbart synonym for ordet som dekker hele kraftens register. Åge Hareide kommer med et krav om det også. Resultatene hans taler for seg - han er en vinner.

Sist Åge Hareide var på Lerkendal vant han The Double i første forsøk.

At han valgte Norge over Rosenborg, og på den måten iverksatte følelser som fikk dagens nærmeste samtalepartner, Rune Bratseth, til å se rødt, er vann i elva.

ROSENBORG HAR VÆRT klokere ved denne ansettelsen. Etter over to år med kaos var det på tide. Da Eirik Horneland fikk jobben spilte Ivar Koteng førstefiolin i en symfoni av støy, beskyldninger, dårlig håndverk og kritikk. Denne gangen har praten vært mellom fotballfolk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer