Han er årsaken til Brann-kollapsen

Samisk trollmann og VIF-patriot Mikkel Nils Sara.

(Dagbladet.no): Du også lurte kanskje på hvordan serieleder Brann kunne kollapse fullstendig og tape 6-0 for Lyn?

Nå har vi endelig fått svaret.

Samisk magi

- Det kan ha vært min feil ja, medgir den samiske trollmannen Mikkel Nils Sara til  ba.no og bekrefter dette i samtale med Dagbladet.no.

- Jeg har en fetter i Øygard og han ringte meg før cupkampen mot Brann. Det var dessverre litt kort tid fram til kampen, så mine krefter kan ha virket inn først i kampen mot Lyn. Det kan nemlig sitte i og vare noe lenger enn man først antar, forklarer Sara videre til Dagbladet.no i fullt alvor.

Gannet Hammerfest

Den samiske trollmannen har tidligere jobbet som fotballdommer, noe som slo særs uheldig ut for 2.divisjonslaget Hammerfest i 1999.

Sara ville ha en beklagelse etter at Hammerfest-treneren var stor i kjeften mot dommer Sara, men beklagelsen kom aldri. Sara svarte med å «ganne» laget, det vil si kaste en samisk forbannelse, og resultatet ble at Hammerfest ikke vant en eneste kamp resten av sesongen og rykket ned.

HJELP FRA NORD: Lyn-spillerne jubler under festkampen mot Brann. De skulle bare visst hvor hjelpen kom fra. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
HJELP FRA NORD: Lyn-spillerne jubler under festkampen mot Brann. De skulle bare visst hvor hjelpen kom fra. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer

Men trollmannen vil ikke ta ansvar hvis Brann igjen skulle feile mot Aalesund på onsdag.

VIF-patriot

- Nei, alle kan jo tape fotballkamper, så fra og med denne kampen står det på dem selv, forklarer Sara.

Som i tillegg til sine trollmannkunster også er ihuga Vålerenga-patriot!

- Mitt hovedlag i Norge er Vålerenga, og de kommer nå etter seieren mot LSK. Jeg tror seriegullet vil stå mellom Stabæk, VIF og Brann til slutt.

- Men tror du din kjærlighet for Vålerenga kan ha ødelagt for Brann akkurat mot Oslo-fienden Lyn?

- Jeg kan dessverre ikke forklare alt jeg gjør og tenker, det går dessverre ikke. Noe må holdes hemmelig, sier Sara kryptisk.

Brann-spillernes angivelige festing etter stortapet for Lyn har han derimot sterke meninger om.

Han er årsaken til Brann-kollapsen

Avholdsmann

- Jeg må si at jeg var meget skuffet over å lese det. Jeg er svoren avholdsmann og har aldri smakt verken øl eller sprit. Det burde ikke Brann-spillerne gjort heller, avslutter trollmannen.

Den nye maktfaktoren i norsk toppfotball.

Han er årsaken til Brann-kollapsen
<B>TAR PÅ SEG SKYLDA:</B> Den samiske trollmannen og VIF-patriot Mikkel Nils Sara sier at hans magi kan ha ødelagt for Brann i stortapet mot Lyn i helga.