Han er årsaken til Brann-kollapsen

Samisk trollmann og VIF-patriot Mikkel Nils Sara.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Du også lurte kanskje på hvordan serieleder Brann kunne kollapse fullstendig og tape 6-0 for Lyn?

Nå har vi endelig fått svaret.

Samisk magi

- Det kan ha vært min feil ja, medgir den samiske trollmannen Mikkel Nils Sara til  ba.no og bekrefter dette i samtale med Dagbladet.no.

- Jeg har en fetter i Øygard og han ringte meg før cupkampen mot Brann. Det var dessverre litt kort tid fram til kampen, så mine krefter kan ha virket inn først i kampen mot Lyn. Det kan nemlig sitte i og vare noe lenger enn man først antar, forklarer Sara videre til Dagbladet.no i fullt alvor.

Gannet Hammerfest

Den samiske trollmannen har tidligere jobbet som fotballdommer, noe som slo særs uheldig ut for 2.divisjonslaget Hammerfest i 1999.

Sara ville ha en beklagelse etter at Hammerfest-treneren var stor i kjeften mot dommer Sara, men beklagelsen kom aldri. Sara svarte med å «ganne» laget, det vil si kaste en samisk forbannelse, og resultatet ble at Hammerfest ikke vant en eneste kamp resten av sesongen og rykket ned.

Men trollmannen vil ikke ta ansvar hvis Brann igjen skulle feile mot Aalesund på onsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer