Norge semifinale Håndball-VM 2019

Han er blitt Norges beste TV-kommentator

Kristian Kjelling er den klart flinkeste av alle ekspertene til å forklare oss hva som skjer på banen.

TOPP TV-PAR: Ekspertkommentator Kristian Kjelling og hans faste stemningsskaper Daniel Høglund (til høyre) løfter håndball-VM på TV.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TOPP TV-PAR: Ekspertkommentator Kristian Kjelling og hans faste stemningsskaper Daniel Høglund (til høyre) løfter håndball-VM på TV. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET er en trist krambod av spilljuggel som de siste ukene har kranset noe av den beste sportsjournalistikken som er gjort på TV i Norge. De glorete overbudene med hundrelapper fra alle aktørene som vil lure pengene dine vekk på spill, passer slett ikke med kvaliteten på TV3s sendinger fra guttas håndball-VM.

For det er en skrikende forskjell fra de utenlandske spillselskapenes fordummende reklamebudskap til den solide sportskunnskapen som kommentator Kristian Kjelling på sin ujålete måte gir deg straks kampene er i gang.

Da gjør han oss alle litt klokere.

Og det er på tide nå som Norge har etablert seg i verdenstoppen også i herrehåndball.

TO år på rad rad er Norge blitt ranket som verdens beste idrettsfolk i en kåring der vi lenge har vært med i toppen. Helt siden de norske jentene begynte å dominere mesterskapene på 2 000-tallet, har også de imponerende resultatene i håndballen bidratt at vi ofte kommer høyt på slike rangeringer. Men det jevne, høye sportslige nivået på norsk håndball har overraskende nok ikke endret hvordan denne sporten er blitt formidlet på TV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer