Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Han er Chelsea-butikkens beste kunde

Didier Drogba hamstrer Drogba-drakter.

(Dagbladet.no): Didier Drogba er en av verdens beste spisser, men ivorianerens gjentatte utspill i media om at han ønsker seg vekk har forårsaket en viss murring blant Chelsea-fansen.

Som heller kjøper seg ei drakt med navnet til Frank Lampard, John Terry og Joe Cole.

For å kompensere for sviktende draktsalg, og for å stanse kjeften på lagkameratene, tyr Drogba til noe utradisjonelle metoder.

Hater å tape


Daily Mail
skriver at spissen har vært på shopping i Megastore på Stamford Bridge så ofte at han er på fornavn med de ansatte.

Ifølge avisa har han på det meste vært innom 10 ganger i uka, og lagt igjen opptil 20 000 kroner på ett besøk. Det tilsvarer cirka 40 drakter med nummer «11 DROGBA».

- Didier er aldri ute av supporterbutikken. Han bruker en formue. Han er på fornavn med betjeningen og er deres beste kunde. Konkurransen om å være den mest populære spilleren er enorm, og Didier hater å tape, sier en klubbkilde til Daily Mail.

De som nå håper å se Drogba dele ut drakter utenfor Stamford Bridge, blir dessverre skuffet. Daily Mail hevder at draktene sendes hjem til venner i Elfensbenskysten.

image: Han er Chelsea-butikkens beste kunde

Drogba har fortsatt til salt i grøten til tross for den vennskapelige draktkrigen med Lampard og Terry. Chelsea-spissen tjener rundt 120 000 pund i uka, snaue 1,3 millioner kroner.

LYST PÅ EN DROGBA-DRAKT?: - Medium, large, XL... valget er ditt, dommer! Foto: AFP
LYST PÅ EN DROGBA-DRAKT?: - Medium, large, XL... valget er ditt, dommer! Foto: AFP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media