Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sport og spill:

Han er Dagbladets nye oddsekspert: - Det er absolutt mulig å bli rik

Sigurd Blystad er ansatt som Dagbladets ekspert på odds og spill.

ODDSEKSPERT: Sigurd Blystad er ny oddsekspert hos Dagbladet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ODDSEKSPERT: Sigurd Blystad er ny oddsekspert hos Dagbladet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Sigurd Blystad (39) er Dagbladets nye oddsekspert og kommer med sine daglige tips på Dagbladet.no. Blystad er opprinnelig fra Hamar, men bosatt i Oslo.

Nå vil han hjelpe Dagbladets lesere med å finne de beste oddsspillene.

- Det er mange veier for å lykkes og oddstipsere har forskjellige taktikker. For meg er hardt arbeid viktig. Det tar tid for å lykkes. Du må vite mest mulig, være flink i matematikk og være oppdatert på nyheter, sier Blystad.

Hamarsingen har over ti års erfaring fra oddsbransjen. Nå skal han bruke kunnskapen med daglige tips på nett.

- Er det mulig å bli rik på oddsspill?

- Det er absolutt mulig å bli rik, men veldig vanskelig. Det er flere som lever av oddsspill, men det er veldig få sammenliknet med de som taper penger. Likevel er det absolutt mulig å lykkes, sier Blystad.

Tålmodighet

- Hva er ditt tips for å lykkes?

- Du må forstå at det ikke finnes snarveier. Du må være oppdatert og ha en god forståelse for tall. Du må ikke «tilte» dersom du taper litt. Du må aldri kaste penger ut av vinduet, du må vise tålmodighet og innse at ting tar tid. Det kan ta måneder med dårlige resultater før det går bra. Det viktigste tipset mitt er likevel å spille for penger du har råd til å tape, sier Blystad.

- Hvorfor skal folk følge dine tips?

- Jeg kan vise til gode resultater og har gått i pluss. Folk skal også vite at jeg selv spiller på de kampene jeg tipser om og at ønsket er stort om å vinne. Dette er jobben min og jeg bruker mye tid på dette.

Best på norsk fotball

Blystad jobber nå i en hundreprosentstilling som oddsekspert - og bruker også mye fritid for å finne de riktige objektene. Han har bodd flere steder i Australia og London. De siste ti åra har han vært bosatt i Oslo.

- Det er viktig å spesialisere seg. Noen fokuserer på målscorere i fotballkamper, andre på vintersport og noen på lag langt nede i divisjonssystemet. Norsk fotball er mitt spesialfelt. Jeg følger mye med på fotball generelt, med norsk fotball er der jeg har best resultater, sier Blystad.

Dagbladet har i en årrekke delt oddstips med sine lesere i samarbeid med Norsk Tipping.

- Vi er henrykte over å ha fått Sigurd med på laget. Han har en teft og et analytisk hode av de sjeldne, og kan vise til meget høy treffsikkerhet på oddstipsene sine. Leserne vil merke at vi nå virkelig tar folkesporten spill på alvor - på Dagbladet og de andre sitene i Aller, sier Asbjørn Halvorsen, leder av contentavdelingen i Aller Media.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media