Han er den beste spilleren i Norge i 2014

- Det er gode tider.

BØRSVINNEREN: Jone Samuelsen har hatt en kanonsesong i Odd. Det har både børssetterne i avisene og landslagssjef Per-Mathias Høgmo bitt seg merke i. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
BØRSVINNEREN: Jone Samuelsen har hatt en kanonsesong i Odd. Det har både børssetterne i avisene og landslagssjef Per-Mathias Høgmo bitt seg merke i. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Han skulle bli nesten 30 år før han fikk landslagsdebuten. I dag, tre måneder etter innhoppet i Frankrike, gjør Jone Samuelsen seg klar for sin tredje landskamp - på Viking stadion. Hans gamle hjemmebane.

På flyet fra Torp til Stavanger i går kunne han se sitt navn toppe Tippeligaens spillerbørs for 2014 i både Dagbladet og VG.

- Hvordan er det å være Jone Samuelsen for tida?

- Både jeg og de fleste andre i Odd har det veldig fint. Det er gode tider, og vi er skikkelig i dytten. Det er litt uvant for oss å være helt oppi der, med en liten luke ned. Men det er utrolig gøy, sier Samuelsen.

- Hva har skjedd med deg det siste året?

- Det er blitt noen flere mål, blant annet (sju så langt). Jeg har vært mer involvert offensivt tidligere. Det har gjerne resultert i bedre karakterer på børsen, sier Samuelsen.

- Men de tallene vitner vel også om at jeg har hatt en stabilt god sesong. Det er jeg stolt over. Og så er det tilbake til det at laget gjør det bra: Da blir det lettere for meg å stå fram. Slik er det for flere andre i Odd også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer