- Han er den nye Rekdal

ULLEVAAL (Dagbladet): - Trond Andersen spilte som Kjetil Rekdal på sitt beste. Etter mitt syn var han banens bestemann, sier eks-Wimbledon-manager Egil Drillo Olsen om den 27-årige Wimbledon-spilleren etter gårsdagens jubileumslandskamp.

Drillo og Trond Andersen kom til Wimbledon samtidig. Etter årets sesong, har Andersen to år igjen av kontrakten med klubben.

Likte skrytet

- Jeg ble positivt overrasket over Trond helt fra starten av i Wimbledon. I går spilte han veldig klokt, var taktisk bra og hadde mange fine én-touch pasninger. På landslaget er han den nye Rekdal, sier Egil Drillo Olsen.

- Synd

Wimbledon-spilleren selv var også godt fornøyd med kvelden, selv om laget falt litt av i andre omgang.

- Det er alltid hyggelig å få skryt. Før pause hadde vi et bra tak på kampen. I andreomgangen mistet vi initiativet i perioder, sier Trond Andersen.

Selv varierte han mindre i kvalitet enn laget.

- Selv om vi ble presset litt etter pause, følte jeg at jeg var inne i kampen hele tida. Det eneste beklagelige, var at vi ikke vant. Vi hadde sjanser nok, men skal ikke klage på 0-0 heller. Uavgjort var vel ikke så helt galt, sier Trond Andersen.

Fornøyd kaptein

Også landslagskaptein Henning Berg var godt fornøyd.

- Han vant mange dueller, løp opp en rekke situasjoner og var veldig bra. Trond er blitt bedre defensivt, og fyller midtbanerollen godt. Han finner posisjonene bedre enn før, og er også blitt mer aggressiv, sier Blackburn-spiller Henning Berg.

- Lært mye

Landskampen i går var den 16. i rekka for Trond Andersen. Mange mener at den også var hans beste.

- Det er vanskelig å sammenlikne. Men jeg føler meg stadig tryggere i midtbanerollen. To sesonger i engelsk 1. divisjon har lært meg ganske mye. Søndag avslutter vi med hjemmekamp mot Barnsley. I neste uke reiser jeg hjem til Norge. Kanskje kommer jeg til å trene litt med Molde, sier Wimbledon-spiller Trond Andersen til Dagbladet.

FALT FOR TROND: Trond Andersen spilte kanskje sin beste landskamp i går på Ullevaal. - Jeg føler meg stadig tryggere i midtbanerollen. To sesonger i engelsk 1. divisjon har lært meg ganske mye, sier Trond Andersen.