Han er den nye spissen din, Semb

BERGEN (Dagbladet): Sigurd Rushfeldts utrolige effektivitet bør tvinge fram en løsning på landslaget som vi vet Nils Johan Semb har lekt med i tankene: Sigurd Rushfeldt som spiss, og Tore André Flo ut på den ene midtbaneflanken, mener Dagbladets kommentator.Hva mener DU?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En slik løsning vil gi tre positive effekter:

,ø,øNorge får med Europas kanskje giftigste spiss for tida.

,ø,øTore André Flo får i sterkere grad utnyttet sine beste egenskaper.

,ø,øNorge blir bedre.

Dagbladet foreslo løsningen for Nils Johan Semb etter to kamper med Drillos i VM. Da med Egil Østenstad i den rollen Sigurd Rushfeldt nå bør få _ som enslig spiss.

På det tidspunktet hadde Tore André Flo stort sett jobbet med ryggen mot mål, og bare glimtvis fått utnyttet sine beste egenskaper.

Den gang omtalte Semb forslaget som «en meget spennende tanke». I dag er han i posisjon til å omsette den i praktisk handling.

Sigurd Rushfeldt er blitt en kynisk målmaskin som må utnyttes for alt han er verdt slik han framstår for tida. Det betyr naturligvis at han må få sjansen når Norge møter Slovenia 10. oktober.

Anonym

Ingen norsk spiss er i nærheten av Rushfeldts effektivitet. Og viktig: Rushfeldt har vært best i de viktigste kampene Rosenborg har spilt i år. Spesielt i mesterligakvalifiseringen mot Brügge, og i mesterligaåpningen mot Athletic Bilbao.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer