KRITISK:  Svenske Glenn Hysén mener Liverpool bare kan kvitte seg med Raheem Sterling. Foto: NTB Scanpix.
KRITISK: Svenske Glenn Hysén mener Liverpool bare kan kvitte seg med Raheem Sterling. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

- Han er en bortskjemt liten drittunge

Liverpool-legende slakter Sterling, som ikke møtte på trening.

(Dagbladet): Ryktene om Raheem Sterling raser i vei. 20-åringen, som i april nektet å skrive ny kontrakt med de rødkledde, har siden ikke vært på godfot med Liverpool-fansen.

Den engelske landslagsspilleren har blitt koblet til Manchester City, som allerede har fått avslag på to bud. I dag ble det kjent at Sterling vil gjøre det han kan for å presse igjennom en overgang. Flere medier rapporterte at Sterling skal ha fortalt manager Brendan Rodgers at han ikke ønsker å være med på sesongoppkjøringen i Asia og Australia.

Liverpool krever over 600 millioner kroner for vingen.

Dårlig rykte Det har fått Liverpool-fansen til å rase. I tillegg møtte ikke Sterling på dagens Liverpool-trening, skriver Liverpool Echo.

Det har ikke akkurat satt en stopper for ryktene om en mulig overgang.

Liverpool-legenden Jamie Carragher mener ryktet til Sterling kan ødelegge for ham.

- Alle klubber har på et tidspunkt bedt en spiller presse gjennom en overgang, skriver Jamie Carragher på Kicca.com, og viser til Manchester City som jakter ungguttens signatur.

- Uansett er dette en historie som ikke setter Sterling i et godt lys. Han begynner nå å få et rykte som kan være vanskelig å bli kvitt i framtiden.

- Bortskjemt Svenske Glenn Hysén spilte en rekke sesonger for Merseyside-klubben. Han har nå sett seg lei av 20-åringen.

- En sånn jævel orker man ikke å ha noe med og gjøre. Han tjener vel en million i uka og øknsker seg en halv million ekstra? Det er så sjukt, at jeg vet ikke hva jeg skal si, sier han til Expressen.

- Få han bort fra klubben, utesteng ham eller hva som helst. De kan vel fjerne lønnen hans eller noe sånt?

- Jeg synes han er en bortskjemt liten drittunge. Et stortalent, men om han ikke vil være i klubben, hva skal de gjøre med han da? spør Hysén.