- Han er en gjennomført profesjonell og en fantastisk spiller

Honda herjer for Milan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med Keisuke Honda i målform har Milan fått vind i seilene. Søndag ble japaneren tomålsscorer i 3-1-seieren borte mot Hellas Verona.

Da Honda kom til Italia fra russisk fotball i januar, slet han med å markere seg. Men i høst har han virkelig slått til. Etter sju kamper er 28-åringen sammen med Juventus-stjernen Carlos Tévez delt toppscorer med seks mål i serie A.

Halvparten av Hondas mål har kommet i Milans to siste serieoppgjør. Søndag var han mannen som doblet til 2-0 etter 27 minutter og la på til 3-0 etter pause.

- Han er en gjennomført profesjonell og en fantastisk spiller. Jeg sa det allerede i august. Det er sjelden han kaster bort en scoringsmulighet, sa Milan-trener Filippo Inzaghi etter kampen.

Før Honda inntok hovedrollen i Verona, var det et merkelig selvmål som fikk Milan i gang. Etter 21 minutter var Rafael Marques helt upresset da han fikk et sleivtreff på ballen og hamret den i eget mål. Brasilianeren hadde god tid til å gjøre en skikkelig klarering.

Gode takter Honda økte ledelsen seks minutter senere. Han ble servert en utsøkt ball fra Stephan El Shaarawy. Pasningen skar gjennom både midtbane- og forsvarsleddet til Hellas Verona, og Honda kunne til slutt kontrollert plassere 2-0 i nettmaskene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer