HÅPER PÅ GJENFORENING: Rade Prica håper Steffen Iversen er tilbake i Rosenborg-garderoben når han selv gjør comeback fra skade. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
HÅPER PÅ GJENFORENING: Rade Prica håper Steffen Iversen er tilbake i Rosenborg-garderoben når han selv gjør comeback fra skade. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / ScanpixVis mer

- Han er en «humör-höyare» i garderoben

Rade Prica håper RBK henter Iversen tilbake.

Rade Prica håper Steffen Iversen er tilbake i Rosenborg-garderoben når han selv gjør comeback fra skade.

Prica er satt ut av spill i seks uker på grunn av en ankelskade. Akkurat det gjør at Steffen Iversen plutselig er blitt langt mer aktuell for et comeback på Lerkendal, skriver Adresseavisen.

Rosenborgs svenske spydspiss ble fredag operert i den skadde ankelen. Han innrømmer at det er surt å miste viktige uker i sesongoppkjøringen, men at det beste var å få gjort noe med skaden så tidlig som mulig.

RBK har foreløpig har ikke hentet forsterkninger for de seks som er blitt borte siden jul. Nå håper Prica på gjensyn med en gammel kjenning, som står uten kontrakt i England.

- Jeg vil alltid ønske Steffen Iversen tilbake til RBK. Han er jo en rosenborger, sier Prica.

- Man vet hva man får med Steffen. En veldig god og klok fotballspiller. Han kan tilføre veldig mye, og dersom han selv sier han er i form, så tror jeg på det.

- I tillegg er han en «humör-höyare» i garderoben, smiler Prica.

Scoret 53 mål sammen Adresseavisen hevder at Iversen har vært et langt hetere tema på Lerkendal de siste dagene, enn han var for en uke siden. Noe av grunnen er nettopp at Prica måtte under kniven. Og årsaken til Pricas ønske er enkel. På to år sammen i eliteserien scoret duoen 53 mål.

- Vi fungerte bra sammen. Jeg tror heller ikke at et Steffen-comeback vil få noe å si for de som er her allerede. Daniel Fredheim Holm og John Chibuike kan figurere godt i både i angrep og på midtbanen, sier Prica.

Selv er Prica fortsatt uklar på egen framtid i Rosenborg.

- Der er det ikke noe nytt å fortelle. Det er ennå ikke bestemt, svarer han - som blir far igjen om noen måneder.

- Barnet blir i hvert fall født i Trondheim. Så får vi se. Aller først skal jeg bli skadefri igjen, påpeker Rade Prica.

Jönsson positiv Også trener Jan Jönsson kan tenke seg å få Steffen Iversen tilbake til Rosenborg.

- Det er ikke uaktuelt. Steffen har sagt han ser for seg en retur til Norge, og da vil jeg tro at Trondheim kan være riktig plass for ham, sier Jönsson.

Han innrømmer at RBK er tynt besatt i øyeblikket.

- Vi er «skåret litt inn til beinet nå». Men forhåpentlig blir stallen større om ikke lenge, sier Rosenborg-treneren til Adresseavisen.

(NTB)