KRITISK:  Christian Benteke sliter med å score og blir kritisert av den tidligere Tottenham-spilleren Jamie Redknapp. Foto: NTB Scanpix.
KRITISK: Christian Benteke sliter med å score og blir kritisert av den tidligere Tottenham-spilleren Jamie Redknapp. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

- Han er en løve, men spiller som en pusekatt

Christian Benteke har ikke scoret på 719 minutter.

(Dagbladet): Christian Benteke tok Premier League med storm i fjor. Aston Villa-spissen noterte seg for 19 mål på 32 ligakamper fra start.

Og det så ut som den unge belgieren skulle fortsette trenden i år. I serieåpningen borte mot Arsenal scoret han to av tre mål i gjestenes overraskende seier. Han fulgte opp med to mål på de tre neste ligakampene.

Men så sa det stopp. 21. september ble han skadet i borteoppgjøret mot Norwich. I de to neste kampene måtte Birmingham-klubben klare seg uten 23-åringen.

De ni seneste kampene har han vært tilgjenglig og på banen, ute å score.

I alt har han spilt 719 minutter uten nettkjenning.

Redknapp-utsagn - Han er en løve som spiller som en pusekatt, skal den tidligere Liverpool- og Tottenham-spilleren Jamie Redknapp ha sagt under Sky Sports-sending.

Aston Villa-manager Paul Lambert mener Benteke ikke er langt unna en scoring. Og han er sikker på at utsagne til Redknapp kun vil motivere Benteke ekstra.

- Han har vært gjennom en tøff tid. Han vil komme tilbake, sier Lambert ifølge lokalavisen Birmingham Mail.

Den tidligere Norwich-manageren var ikke særlig begeistret for kommentar som har skapt overskrifter i Belgia. Ifølge Daily Star, skal manageren ha utfordret Redknapp til å si det til Benteke i person.

Verste siden 2010 - Ting har ikke gått hans vei den siste tiden, men han åpnet sesongen meget bra, fortsetter Lambert.

Tall som Birmingham Mail legger fram, forteller at Benteke ikke har gått så lenge uten en scoring siden 2010. Da kom han opp i 648 minutter, før han scoret.

Aston Villa fikk juling av Manchester United på eget gress forrige runde. I helgen venter Stoke borte. På papiret, ingen enkel bortekamp.

 TØFF MOTSTANDER:  Christian Benteke er ikke lett å bryne seg på i duellene. Men i år har det ikke vært den store utfordringen, mener Jamie Redknapp. Foto: AP Photo/PA, Nick Potts/NTB Scanpix.
TØFF MOTSTANDER: Christian Benteke er ikke lett å bryne seg på i duellene. Men i år har det ikke vært den store utfordringen, mener Jamie Redknapp. Foto: AP Photo/PA, Nick Potts/NTB Scanpix. Vis mer