TOMÅLSCORER: Luis Suarez var vanskelig å stoppe i kveld. Angriperen er et mål bak van Persie i jakten på toppscorer-tittelen. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS/NTB scanpix
TOMÅLSCORER: Luis Suarez var vanskelig å stoppe i kveld. Angriperen er et mål bak van Persie i jakten på toppscorer-tittelen. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS/NTB scanpixVis mer

- Han er en magiker

Steven Gerrard hyller Luis Suarez etter nok en praktkamp.

(Dagbladet): Queens Park Rangers - Liverpool 0-3 (0-3)

Brendan Rodgers er slått ut av et virus, og var derfor ikke med resten av Liverpool-laget til London i ettermiddag. Manageren fryktet at han ville smitte spillere, og bestemte seg derfor for å bli hjemme i Liverpool. Colin Pascoe var fungerende sjef for kvelden, og med Rodgers borte blomstret bortelaget.

- Det er sannsynligvis det beste vi har prestert på lang tid med forestillingen i den første omgangen. Det var godt å se at vi tok vare på sjansene våre, sier Colin Pascoe til BBC.

JUBEL: Daniel Agger satte inn Liverpools tredje scoring etter en god heading. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB scanpix
JUBEL: Daniel Agger satte inn Liverpools tredje scoring etter en god heading. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB scanpix Vis mer

- Det var et tomrom i dag. Du kan merke at Brendan Rodgers ikke er her. Han har vært stor for spillerne. Jeg er sikker på at han blir tatt vare på hjemme, og at han vil være fornøyd med laget sitt, sier Steven Gerrard til BBC.

Harry Redknapp har tidligere gått hardt ut mot eget lags lønnspolitikk. I dag måtte manageren nok en gang innse at han råder over et tafatt lag. Hjemmelaget skapte knapt noe som helst, og står fortsatt med én fattig seier i ligaen. En fattig trøst får være at dette var årets siste kamp.

Pangstart Luis Suarez ga bortelaget en pangstart etter få minutter. Han utfordret Ryan Nelsen og tok seg forbi stopperen på innsiden. Derfra var det strake veien til mål, og angriperen kunne enkelt putte ballen nede i hjørnet.

Uruguayaneren hadde mer å by på, og gjorde Queens Park Rangers-spillerne svimle i perioder. Liverpool doblet ledelsen etter at Suarez kom seg fri nede ved dødlinja, og la inn mot Sterling. En QPR-forsvarer blokkerte innlegget, men bare for å se ballen trille tilbake til Suarez, som fikk en enkel jobb med å doble ledelsen.

- Luis Suarez har vært briljant siden han kom til klubben. Han er en magiker. Disse spillerne trenger bare å spille mot ham to ganger i året - vi må trene med ham hver eneste dag!, sier Gerrard til BBC.

Bortelaget økte til 3-0 før pausen etter at en kort corner endte på hodet til Daniel Agger. Innlegget fra Steven Gerrard var presist, og headingen gikk inn ved borterste stolpe. En liten revansj for dansken som spilte en svak kamp mot Stoke i 1-3-tapet sist.

Den andre omgangen var et antiklimaks, og bortelaget virket formøyd med tingenes tilstand.

P.S Luis Suarez har sammen med spanske Michu scoret 13 mål i Premier League denne sesongen. Robin van Persie har flest scoringer med sine 14.