Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han er et barn, og barn gjør feil

Mourinho forklarer Hazard-vraking med «oppdragelse».

OPPDRAGELSE: Jose Mourinho forklarer at han droppet Eden Hazard fordi han kom for seint på trening. Foto: Andrew Winning, Reuters / NTB Scanpix
OPPDRAGELSE: Jose Mourinho forklarer at han droppet Eden Hazard fordi han kom for seint på trening. Foto: Andrew Winning, Reuters / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Eden Hazard ble vraket fra Chelsae-troppen som slo Schalke 3-0 i Champions League.

Grunnen er at han kom for seint på trening mandag. Belgieren fikk fri søndag og reiste til Frankrike for å se sine gamle lagkamerater i Lille spille mot Monaco, ifølge Daily Mail.

Angivelig rakk ikke Hazard toget tilbake til London, og kom dermed for seint til trening mandag. Mourinho bekreftet etter kampen i går at det var grunnen til at han ble utelatt fra troppen.

- Jeg vil ikke lyve. Han er ikke skadd. Han glemte tiden, sier Mourinho ifølge BBC.

Han forklarer straffen som en del av 22-åringens oppdragelse.

- Han er et barn, barn gjør feil og fedre må være smarte når det gjelder hvordan de oppdrar sønnene sine, sier Mourinho.

Han sier Hazard slett ikke satte pris på å bli utelatt.

- Han spilte ikke. Han ønsket å spille. Han er trist fordi han ikke spilte. Vi vant uten ham. På lørdag er han tilbake. Så det er ingen sak. Eller - vi er ferdig med saken, korrigerte portugiseren seg selv.

Chelsea klarte seg fint uten teknikeren, og vant komfortabelt etter to scoringer fra Samuel Eto'o og én fra Demba Ba.