- Han er et funn

Stabæk tror spissen Ondo vil ta Tippeligaen med storm.

OPTIMIST: Stabæks sportslige leder Inge Andre Olsen ønsker seg to nye spillere før seriestart. Men de har allerede hentet inn én mann de er svært godt fornøyd med - spissen Gilles Mbang Ondo fra Gabon. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
OPTIMIST: Stabæks sportslige leder Inge Andre Olsen ønsker seg to nye spillere før seriestart. Men de har allerede hentet inn én mann de er svært godt fornøyd med - spissen Gilles Mbang Ondo fra Gabon. Foto: Henning Lillegård / DagbladetVis mer

Stabæk er på spillerjakt i Europa og Afrika og ønsker seg to nye navn i troppen.

- To mann skal inn før seriestart, en kantspiller og en bakromsspiss. Begge skal i utgangspunktet gå rett inn i førsteelleveren, sier Stabæks sportslige leder Inge André Olsen til NTB.

- Vi jobber med konkrete spor for å si det sånn. Håpet er at vi skal ha nye navn inn under La Manga-oppholdet. Dit reiser vi 12. februar. Jeg kan si så mye at de nye spillerne vi nå har gode referanser på, hører hjemme i Europa og Afrika, sier Olsen.

Han er klar i sin vurdering av lagets nye spiss; Gilles Mbang Ondo fra Gabon.

- Han er et funn, verken mer eller mindre.

Den norske fotballens ryktebørs forteller nå om Rosenborg-interesse for Stabæks midtbaneduo Pontus Farnerud og Henning Hauger.

- Stabæk skal bygge et solid lag for fremtiden. Vårt utgangspunkt er at vi skal hente spillere, ikke selge. Det har ikke kommet inn bud på noen av våre spillere. Og vi er ikke i dialog med noen klubber.

(NTB)