- Han er et rovdyr

Ranieri forstår ikke EM-vrakingen av Trezeguet.

Alessandro Del Piero scoret 21 mål og kommer mest sannsynlig til EM. David Trezeguet nettet ett mindre, men må bli hjemme. Juventus-trener Claudio Ranieri er forundret.

Han er glad på Del Pieros vegne. Spissveteranen er med i Italias foreløpige tropp på 24 mann. Én skal ut. Det blir neppe sesongens mestscorende i Serie A.

Men mannen med nest flest mål er utelatt. 20 mål er ikke nok til å gi Trezeguet (29) plass i Raymond Domenechs franske EM-tropp.

- Jeg kan ikke forstå det. Dette er en fantastisk spiller. Han er et rovdyr inne i boksen. Han er en ekte målscorer, han er utrolig, sier Ranieri.

Trezeguet og Domenech har kranglet de siste årene, og «Trezegol» gjorde neppe sine EM-sjanser større da han uttalte at han ikke har tillit til Domenech.

Derimot får Del Piero sjansen til comeback i asurblå drakt, til Juventus-trenerens store glede.

- Jeg er veldig glad. Han har spilt veldig, veldig bra denne sesongen, så han fortjener det, sier Ranieri.

Juventus er for tiden på turné i Asia og spiller torsdag mot et lokalt lag i Hongkong.

KRANGLER: David Trezeguet har puttet 20 mål for Juventus denne sesongen, men det hjelper lite når man har et dårlig forhold til landslagssjefen. Da blir det ikke noe EM. Foto: AP/SCANPIX
KRANGLER: David Trezeguet har puttet 20 mål for Juventus denne sesongen, men det hjelper lite når man har et dårlig forhold til landslagssjefen. Da blir det ikke noe EM. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

(NTB)

- Han er et rovdyr