FAVORITT TIL WALES-JOBB: Chris Coleman (til venstre) regnes som favoritt til å ta over managerjobben for det walisiske landslaget. Gary Speed var landslagssjef til hans død i november i fjor. Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTON/AP Photo/Sang Tan
FAVORITT TIL WALES-JOBB: Chris Coleman (til venstre) regnes som favoritt til å ta over managerjobben for det walisiske landslaget. Gary Speed var landslagssjef til hans død i november i fjor. Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTON/AP Photo/Sang TanVis mer

Han er favoritt til å overta etter Gary Speed

Wales offentliggjør ny landslagssjef i morgen.

(Dagbladet): I morgen vil det walisiske fotballforbundet offentliggjøre hvem som overtar som landslagssjef etter Gary Speed. Speed døde i november i fjor, bare 42 år gammel.

Britiske medier, deriblant Daily Mirror og Daily Mail, mener tidligere Fulham-trener Chris Coleman er favoritt til å overta jobben.

Coleman skal ha vært i kontakt med fotballforbundet den siste uka og spilte sammen med Speed på Wales da han selv var aktiv fotballspiller.

- Det er en følelsesladd situasjon, og hvis jeg blir tilbudt jobben og takker ja, vil det være med blandede følelser, sier Coleman ifølge Daily Mirror.

Andre kandidater til jobben skal være Manchester United-spiller Ryan Giggs og tidligere Liverpool-spiss Ian Rush.

At Giggs overtar jobben, er ifølge United-sjef Alex Ferguson uaktuelt.

Chris Colemans forrige trenerjobb var i Coventry. Der sluttet han i 2010.

Det walisiske fotballforbundet vil offentliggjøre den nye treneren på en pressekonferanse i Cardiff i morgen.