Frida Karlsson og Petter Northug

- Han er forelsket

Frida Karlsson (23) har tatt seg ny jobb på hviledagen i Tour de Ski. Første kunde: Petter Northug.

SPØKER: Emil Iversen og Petter Northug er kjent for å være rappe i kjeften. Foto: Terje Pedersen / NTB
SPØKER: Emil Iversen og Petter Northug er kjent for å være rappe i kjeften. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VAL DI FIEMME (Dagbladet): På Instagram deler Frida Karlsson torsdag en bildeserie av seg selv og Petter Northug. Der er Sveriges nye skistjerne i full gang som frisør for Norges gamle skiyndling.

- Hviledag og salongen er åpen, skriver Karlsson under bildet.

Første bilde viser Karlsson med saks og barbermaskin bak Northug, nummer to holder hun opp et speil, og på tredje bilde får man se at Karlsson har barbert inn initialene sine i bakhodet Northug.

Noen ville kanskje hevdet at Karlsson har skamklipt en av Norges store idrettsskatter, men sprintstjerna Maja Dahlqvist er tilsynelatende imponert av Karlssons verk.

- Så fint det ble! Må være din beste klipp hittil, kommenterer hun.

Også Northugs gamle lagkamerater på det norske landslaget har fått med seg at Northug har funnet tonen med Tour de Ski-lederen på kvinnesiden.

- Han er glad i damer, da tillater han det meste. Han hadde ikke latt en gutt klippe ham, ler Didrik Tønseth.

EKSPERT: Selvom Petter Northug har lagt opp, holder han fortsatt formen med ski på beina og en liten overraskelse på ryggen. VIDEO: Instagram: Biathlonworld Vis mer

- Jeg vet ikke hvorfor han lar henne gjøre det, men vet at Petter er litt forelsket i Frida. Da må han la henne klippe ham litt, det er nok for å få mer tid med henne, forklarer Emil Iversen med et glimt i øyet.

Til Aftonbladet svarer Karlsson om frisørbesøket.

- I starten av han ganske fnisete og nervøs. Så ble han mer og mer stille. Vi får se om han kommer tilbake, ler hun til avisa.

For ordens skyld, før spekulasjonene tar helt av: Karlsson har i flere år vært sammen med den svenske skiløperen William Poromaa.

Men Karlsson og Northug har hatt et samarbeid i flere år. I 2019 ble hun en del av Team Northug da hun skrev under en avtale om å bruke Northug-merkevarens skibriller.

Dagbladet har prøvd å komme i kontakt med Northug torsdag, men han har ikke besvart våre henvendelser.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer