Pappa Gøran Sørloth:

- Han er fortvilet

Alexander Sørloth (25) har vært blant Ståle Solbakkens beste spillere. Men siden 23. september har han vært ute av spill. Pappa Gøran Sørloth (59) forteller om en fortvilet sønn da han skjønte at Tyrkia-kampen røyk.

SKADET: Alexander Sørltoh. Foto: NTB
SKADET: Alexander Sørltoh. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Lykke til på fredag boys. Er tilbake i lett trening og håper å være klar til innsats mot Latvia og Nederland. I mellomtida hjelper jeg en gammel sjef å selge noen bøker.»

Slik formulerte den Real Sociedad-utlånte Alexander Sørloth seg på Instagram tirsdag kveld.

Det siste 48 timene har han vært i fokus. I ei ny bok av tidligere landslagsassistent Per Joar «Perry» Hansen går det fram hvordan han og landslagstrener Lars Lagerbäck opplevde en konflikt i fjor høst

Maken til oppførsel som det Sørloth viste etter Serbia-tapet, har de ikke vært borti. Kort fortalt mente spissen at trenerduoen ikke holdt mål i jobben sin. For Lagerbäck og «Perry» gikk dette på æren løs.

De krevde en offentlig unnskyldning. Den kom ikke. Og det ene tok det andre.

Selv har Sørloth hatt sportslige utfordringer det siste året. Han klarte ikke å etablere seg i Bundesliga forrige sesong. Nå prøver han lykken i spanske Real Sociedad, på utlån fra RB Leipzig. Men en skade mot Granada 23. september har satt ham på sidelinja.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.