HENTER NY SPILLER: LSK og sportssjef Torgeir Bjarmann har hentet Guy Roger Toindouba som skal spille for klubben fra neste sesong. 

Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
HENTER NY SPILLER: LSK og sportssjef Torgeir Bjarmann har hentet Guy Roger Toindouba som skal spille for klubben fra neste sesong. Foto: ARNT E. FOLVIK / DagbladetVis mer

- Han er fysisk råsterk, og har en bra pasningsfot

Bjarmann og LSK henter ny midtbanespiller.

Den 23 år gamle midtbanespilleren Guy Roger Toindouba skal spille for Lillestrøm i 2012, melder lsk.no.

Toindouba kommer på fri overgang fra Esperance de Tunis. Han har i første omgang fått kontrakt ut neste sesong. Midtbanespilleren har pass fra både Kamerun og Gabon.

- Hvis jeg ønsker å gå til noen av de største klubbene i Europa må jeg utvikle meg. Lillestrøm er derfor et bra sted å fortsette fotballkarrieren. Her spiller vi en annen type fotball enn den afrikanske, sier Toindouba til lsk.no.

I afrikansk fotball er det blitt flere meritter. 23-åringen har vunnet serie- og cupmesterskap i både Kamerun og Tunisia. Et tap i den afrikanske mesterligafinalen har han også.

Toindouba er tildelt draktnummer 25. Sportssjef Torgeir Bjarmann liker det han ser av afrikaneren.

- Vi mener han ser veldig lovende ut, og så får vi se om han klarer å tilpasse seg norsk fotball. Det er alltid spennende når man henter spillere fra andre kulturer. Likevel har han alle forutsetninger. Han er fysisk råsterk, og har en bra pasningsfot. Han har også et bra skuddbein. Alt det fysiske ligger også til rette for at han skal lykkes i Norge, sier Bjarmann.

(NTB)