Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han er god nok for Real Madrid eller Barcelona

Tidligere Liverpool-profiler forteller.

ØDEGAARD MED LIVERPOOL: Her er Martin Ødegaard på treningsfeltet med Liverpools førstelag fredag. Talentet snakket med manager Brendan Rodgers underveis i økta. Foto: FameFlynet / Bulls
ØDEGAARD MED LIVERPOOL: Her er Martin Ødegaard på treningsfeltet med Liverpools førstelag fredag. Talentet snakket med manager Brendan Rodgers underveis i økta. Foto: FameFlynet / Bulls Vis mer

(Dagbladet): Martin Ødegaard (15) har fått oppleve noe få andre 15-åringer har gjort. I går trente han på nytt med Premier League-stjernene til Liverpool.

FAVORITTKLUBB  Ødegaard har tidligere uttalt at Liverpool er favorittklubben hans. I dag og tidligere i uka fikk han trene med Premier League-spillerne.  Foto: FameFlynet / Bulls
FAVORITTKLUBB Ødegaard har tidligere uttalt at Liverpool er favorittklubben hans. I dag og tidligere i uka fikk han trene med Premier League-spillerne. Foto: FameFlynet / Bulls Vis mer

- Det er ingen tvil om at det er interesse fra begge parter, sier Øyvind Leonhardsen til Dagbladet.

- Ødegaard står for de rette verdiene og tar et godt valg når han føler tida er inne, sier Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet.

- Moden De tidligere Liverpool-spillerne Leonhardsen og Bjørnebye var 27 og 23 år da de kom til klubben.

MED BALL:Martin Ødegaard i duell med to Liverpool-spillere.  Foto: FameFlynet / Bulls
MED BALL:Martin Ødegaard i duell med to Liverpool-spillere. Foto: FameFlynet / Bulls Vis mer

- Så gjenstår det alltid å se om det ender med noe kontret. For Ødegaard sin del må det være lærerikt og fint bare å få oppleve hvordan treningene er i Liverpool. Den gutten har så mange muligheter, sier Øyvind Leonhardsen.

FLERE ØKTER Ødegaard har flere treninger med Premier League-klubben denne uka. Foto: FameFlynet / Bulls
FLERE ØKTER Ødegaard har flere treninger med Premier League-klubben denne uka. Foto: FameFlynet / Bulls Vis mer

- Er han god nok for A-laget til Liverpool?

- Jeg tror faktisk Ødegaard kunne klart seg i Real Madrid eller Barcelona. Men her handler det om menneskelige ting også. Han virker som en veldig moden og oppegående 15-åring. Han gjør lurt i å bruke tid, sier Leonhardsen.

Leonhardsen spilte i Liverpool fra 1997 til 1999. Da hadde han spilt i Wimbledon siden 1994.

- Kontroll Stig Inge Bjørnebye var i Liverpool fra 1992 til 2000. Venstrebacken er sikker på at supertalentet tar det rette valget uten hans anbefalinger.

- Jeg skjønner at Ødegaard sjekker de mulighetene han har. Det virker som han og hans nærmeste har veldig god kontroll, sier Bjørnebye.

Liverpool møter Sunderland i Premier League lørdag klokka 16.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media