Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han er ikke den raskeste til å lære

Heller ikke Rooney slipper unna.

RØFF: Mange får gjennomgå i Sir Alex Fergusons ferske selvbiografi. Foto: REUTERS / Luke MacGregor / NTB Scanpix
RØFF: Mange får gjennomgå i Sir Alex Fergusons ferske selvbiografi. Foto: REUTERS / Luke MacGregor / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Sir Alex Fergusons selvbiografi kommer i salg i England førstkommende torsdag. Allerede i ettermiddag møtte skotten pressen for å snakke om boka.

Samtidig begynte de første dryppene fra boka, som først og fremst handler om managerens 26 år i Manchester United, å komme ut.

Umiddelbart virker det som om det er mye sprengstoff i boka. Blant annet omtaler Ferguson Roy Keane som «Peter Pan».

Ole Gunnar Solskjær, derimot, hylles i skottens selvbiografi.

- Ikke den raskeste Wayne Rooney slipper riktignok ikke lett unna. Ferguson skriver i boka at han krever mye oppfølging, og at han ikke er «den raskeste til å lære», ifølge Sky Sports.

Ferguson skriver også at Rooney ble satt ut av laget på grunn av «en hendelse med alkohol for to år siden», og at han mot slutten av forrige sesong ikke var i god nok form til å fullføre en kamp.

Ville ha Özil I boka gjentar også Ferguson at England-spissen ville bort forrige sesong, noe som skal ha vært hovedgrunnen til at han ikke var fornøyd med situasjonen.

Ferguson røper også i boka at Rooney ba Ferguson hente Mesut Özil før tyskerens gikk til Real Madrid, men at svaret var at det hadde han ikke noe med.

- IKKE DEN RASKESTE: Rooney kunne vært kjappere til å lære, ifølge Ferguson. Foto: AP / Jon Super / NTB Scanpix
- IKKE DEN RASKESTE: Rooney kunne vært kjappere til å lære, ifølge Ferguson. Foto: AP / Jon Super / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling