- Han er ikke helt smellgod

Rekdal om Lierse-presidenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det var i forrige uke at Lierse-president Leo Theyskens gikk knallhardt ut mot nordmannen.

- Rekdal har mye å lære som menneske. Anstendighet og takt står ikke i ordboka hans. Vi skylder ham fortsatt penger, men han skylder også oss. Rekdal må se på seg selv før han beskylder andre, sa klubbpresidenten til Sport-Planet.eu.

Kjetil Rekdal, nå trener i tyske Kaiserslautern, rister på hodet av klubbpresidentens uttalelser.

- Lierse skulle betale meg en del lønn 1.desember og 1.januar. De betalte bare den ene delen, den andre delen har jeg ikke sett, sier Rekdal til NRK.

Også flere spillere skal ha utestående lønn i klubben, ifølge Rekdal.

- Han har ikke gjort opp for seg, verken til meg eller mange andre. Det er ikke noe spesielt sunnhetstegn. Og så kjører de bare på videre og later som om det ikke er noe som er galt, sier Rekdal, som har følgende karakteristikk om Leo Theyskens:

- Jeg kan bare si det sånn at han der presidenten ikke er helt smellgod. Han uttaler seg om mye som ikke stemmer.

SKJELT UT: Kjetil Rekdal ble skjelt ut av Lierse-president Theo Theyskens. Nå slår han tilbake. Foto: Henning Lillegård, Dagbladet
SKJELT UT: Kjetil Rekdal ble skjelt ut av Lierse-president Theo Theyskens. Nå slår han tilbake. Foto: Henning Lillegård, Dagbladet Vis mer
- Han er ikke helt smellgod

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer