Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han er ikke like uover­vinnelig som han ser ut som

Norge ut i kvartfinalen.

UT I KVARTEN: Sebastian Foss Solevåg, Leif Kristian Haugen, Ragnhld Mowinckel, Nina Løseth på det norske laget ble slått ut av Østerrike i kvartfinalen. Foto Hans Arne Vedlog   / Dagbladet
UT I KVARTEN: Sebastian Foss Solevåg, Leif Kristian Haugen, Ragnhld Mowinckel, Nina Løseth på det norske laget ble slått ut av Østerrike i kvartfinalen. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Norge klarte ikke slå Østerrike i lagkonkurransen i alpin-VM og røk ut i andre utslagsrunde.

Ragnhild Mowinckel, Nina Løseth, Sebastian Foss Solevåg og Leif Kristian Haugen kjørte for det norske laget, men Marcel Hirscher og kompani ble for sterke.

Ikke uovervinnelig Leif Kristian Haugen hadde lenge taket på selveste Hirscher, men på slutten ble østerrikeren for sterk.

- Jeg følte jeg hadde bra kontroll på Hirscher til det var tre porter igjen. Så er jeg litt for spiss og kjører igjennom en port.

Likevel, Haugen synes det er godt å se at også storfavoritten i både slalåm og storslalåm kan slås.

- Det er greit å se hvor lite 18 hundredeler er. Det er små marginer. Viser at det er mulig må slå ham. Han er ikke like uovervinnelig som det ser ut som. Det gir bra selvtillit, sier han.

- Nå er litt av nervene ute av systemet så er jeg skikkelig revansjelysten til fredagen.

Slo Slovenia Nina Løseth vant sin duell mot Slovenia, mens det ble tap mot Østerrike. I etterkant av rennet var hun litt skuffet over egen innsats.

- Jeg er litt skuffa over meg selv. Jeg traff ikke helt. Jeg hadde håpet å finne flyten, men jeg traff rett og slett ikke sporet, sier hun.

Hun er likevel klar på at det er lov å vente seg mer av henne i storslalåmen på torsdag og ikke minst slalåm på lørdag.

- Jeg har hatt en veldig bra oppkjøring og er i mitt livs form, sier Løseth.

Bronse til Sverige Østerrike gjorde som sagt kort prosess med Norge, og tok seg til slutt hele veien til finalen.

Der ventet overraskelseslaget Canada, men heller ikke de klarte å stoppe østerrikerne. Dermed kan Marcel Hirscher feire sin andre gullmedalje på tre dager.

I bronsefinalen slo Sverige Sveits - mesterskapets første medalje for naboen i øst.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media