- Han er ikke verdt pengene

GLASGOW: «He's not worth it». Gutta på Rangers-puben deler Daily Stars tittelpoeng etter kjøpet av Tore André Flo. - De skulle heller brukt pengene på en ny midtstopper - eller John Hartson, sier de.

På fotballpuben «Grape Bar» treffes Billy Smith, Norman McAdam (pubeieren) og George Evans. Trioen er innbarka og livslange Rangers-fans - godt vant fra da Mark Hateley og Ally McCoist herjet som tidenes beste Rangers-spisser. Hittil i sesongen bekymrer Rangers' 20 baklengsmål på 15 kamper - fire mer enn Celtic på 16 kamper - langt mer enn 31 scoringer riktig vei (mot Celtics 42).

Feilkjøp

- Flo er altfor dyr. Han er ikke verdt det. Rangers skulle heller brukt pengene på en klassespiller i forsvaret. Men han kommer sikkert til å gjøre en god jobb - når han først er her, sier Billy Smith.

- Når Rangers først skulle kjøpe en spiss, burde de heller brukt pengene på en fysisk tøffere spiss - som John Hartson, sier McAdam - opprinnelig fra Belfast.

- Altfor dyr. For pengene Rangers bruker på Flo, kunne de kjøpt både Hartson og Frank de Boer (bror til Ronald, som allerede spiller for klubben, red.anm), sier Evans.

10 mål

Det hører med til prisvurderingen at skottenes generelle lønnsnivå ligger 20-30 prosent under gjennomsnittet sør for grensa. 12 millioner pund for en skotte tilsvarer langt mer for en engelskmann.

- Hvor mye må Flo score for å gjøre seg fortjent til prisen?

- Ti mål hver kamp. Jeg begynner å lure på om Rangers bruker så mye penger på én spiller bare for å vise at de har så mye penger, sier pubeier McAdam.

Han har denne helga besøk av nevøen Victor Thompson fra Belfast. 11-åringen er ihuga supporter av både Rangers og Chelsea, og skal på Rangers-kamp for første gang i livet. Han sier rett ut det veteranfansen så godt de kan forsøker å kamuflere bak gleden av å kritisere:

- Tore André Flo er en stor spiller. Jeg gleder meg til å se ham spille.

<B>BLANDET MOTTAKELSE:</B>Pubeier Norman McAdam mener Tore André Flo ikke er verdt pengene. Nevøen Victor Thompson er Flo-fan fra Chelsea-tida og skal se favoritten i morgen. Flere av stamgjestene ville vente å se på innsatsen i morgen før de ga den endelige Flo-dommen.