Han er kåret til Norges mest sexy mann

Niklas Dyrhaug.

NORGES MEST SEXY: Niklas Dyrhaug er av magasinet Elle kåret til Norges mest sexy mann.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
NORGES MEST SEXY: Niklas Dyrhaug er av magasinet Elle kåret til Norges mest sexy mann. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hvert år på denne tiden kårer kvinnemagasinet Elle Norges mest sexy mann.

I år er det skiesset Niklas Dyrhaug (28) som topper kåringa.

«Manometeret vårt bikka helt over da vi ble oppmerksomme på langrennsløperen under VM i fjor vinter. Fyren klarer faktisk å gjøre kondomdressen sexy, og det sier vel sitt. I høst har vi kost oss med ham på tv-skjermen i Best av de beste, og vi er i fyr og flamme over å se ham i skisporet igjen», heter det i begrunnelsen.

Trønderen har gjort seg bemerket i skisporet, og var blant annet en del av kvartetten som tok VM-gull i stafett i Falun i vinter. Men det var ikke gitt at han skulle bli langrennsløper - faktisk var han bare en lyskestrekk unna å bli fotballspiller.

Dyrhaug har tidligere gått for et privatlag, men er i år som i fjor en del av landslaget. Men mens resten av den norske langrennseliten sesongåpner på Beitostølen denne helga, står Dyrhaug over med sykdom.

• Les også: Dyrhaug sa ja til landslaget, men er fortsatt kritisk (krever innlogging)

Det er ikke første gang en idrettsutøver topper Elles liste. For to år siden var det alpintstjerna Aksel Lund Svindal som ble kåret til Norges mest sexy mann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.