Han er kåret til Norges mest sexy mann

Niklas Dyrhaug.

NORGES MEST SEXY: Niklas Dyrhaug er av magasinet Elle kåret til Norges mest sexy mann.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
NORGES MEST SEXY: Niklas Dyrhaug er av magasinet Elle kåret til Norges mest sexy mann. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Hvert år på denne tiden kårer kvinnemagasinet Elle Norges mest sexy mann.

I år er det skiesset Niklas Dyrhaug (28) som topper kåringa.

«Manometeret vårt bikka helt over da vi ble oppmerksomme på langrennsløperen under VM i fjor vinter. Fyren klarer faktisk å gjøre kondomdressen sexy, og det sier vel sitt. I høst har vi kost oss med ham på tv-skjermen i Best av de beste, og vi er i fyr og flamme over å se ham i skisporet igjen», heter det i begrunnelsen.

Trønderen har gjort seg bemerket i skisporet, og var blant annet en del av kvartetten som tok VM-gull i stafett i Falun i vinter. Men det var ikke gitt at han skulle bli langrennsløper - faktisk var han bare en lyskestrekk unna å bli fotballspiller.

Dyrhaug har tidligere gått for et privatlag, men er i år som i fjor en del av landslaget. Men mens resten av den norske langrennseliten sesongåpner på Beitostølen denne helga, står Dyrhaug over med sykdom.

• Les også: Dyrhaug sa ja til landslaget, men er fortsatt kritisk (krever innlogging)

Det er ikke første gang en idrettsutøver topper Elles liste. For to år siden var det alpintstjerna Aksel Lund Svindal som ble kåret til Norges mest sexy mann.

Den fullstendige lista og et stort intervju med Niklas Dyrhaug publiseres i Elles desembernummer.