TIL BOURNEMOUTH: Nathan Aké er klar for Bournemouth. Han blir lagkamerat med Joshua King. Foto: Robin Jones/Digital South/Si/REX/Shutterstock
TIL BOURNEMOUTH: Nathan Aké er klar for Bournemouth. Han blir lagkamerat med Joshua King. Foto: Robin Jones/Digital South/Si/REX/ShutterstockVis mer

Nathan Aké til Bournemouth

Han er Kings nye lagkamerat

Nathan Aké har signert for Premier League-klubben Bournemouth og blir lagkamerat med Joshua King.

22-åringen var utlånt fra Chelsea til Bournemouth første halvdel av forrige sesong, og scoret tre mål på 12 kamper. I januar ble han hentet tilbake til Chelsea, og var med å vinne Premier League.

Men nå returnerer Aké igjen til Bournemouth, denne gang permanent. På sine nettsider skriver Bournemouth at den nederlandske angriperen har skrevet under på en langtidskontrakt.

– Jeg hadde en flott tid her forrige sesong, og jeg er glad for å være tilbake. Jeg lærte masse i Chelsea, men dette er riktig sted for å utvikle meg videre, sier Aké.

Bournemouth-manager Eddie Howe sier Aké er en strålende spiller med riktig innstilling og et ønske om å utvikle seg videre.

– Han har en strålende framtid, og jeg er glad at framtiden hans er hos oss, sier Howe.

Norske Joshua King har dermed fått tre nye lagkamerater i sommer. Bournemouth har også signert Asmir Begovic (fra Chelsea) og Jermain Defoe (fra Sunderland).

(NTB)