- Han er komplett

Fernando Torres skryter av landsmannen Albert Riera.

Fernando Torres vil score enda flere mål denne sesongen enn han gjorde i fjor. Spanieren tror Albert Riera vil hjelpe ham med det.

Spissen som scoret totalt 33 mål for Merseyside-laget sist sesong, spiller lørdag sin første seriekamp på seks uker i serietoerens møte mot Bolton borte. Han står med fem mål så langt i år, men har uttalt at han ønsker å slette sin rekord fra i fjor.

80-millionersmannen Albert Riera er kommet som et friskt pust inn i Liverpool, men har ennå ikke rukket å spille flere enn fire kamper sammen med Torres. Sistnevnte mener fansen har til gode å se hva Riera kan bidra med.- Han er en annerledes spiller fordi han er en reinspikket ving. Han kan gå på utsiden, han kan skjære inn, drible og slå innlegg. Riera er komplett og har allerede vist seg som svært viktig for laget, skryter Torres.

Skaper rom

Torres håper han kan få mer rom å boltre seg på når Riera er på banen. Han tror også landsmannens evne til å servere kan bidra til flere mål.

- Som spiss er det topp å ha en medspiller som kan slå de ballene. Med Albert på banen kan det også bli mer rom for oss spisser fordi forsvarerne må passe på ham. Da får vi andre flere sjanser, mener Torres.

Liverpool ble sendt hodestups ut av ligacupen av Tottenham denne uka, men drømmen om et etterlengtet seriegull lever i beste velgående etter en sjeldent bra sesongåpning for de røde.

- Spillerne må holde seg friske

MÅLFARLIG KVARTETT: Albert Rieira (f.v.), Fernando Torres, Steven Gerrard og Robbie Keane kan til sammen bidra med mange mål for merseysiderne denne sesongen. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX
MÅLFARLIG KVARTETT: Albert Rieira (f.v.), Fernando Torres, Steven Gerrard og Robbie Keane kan til sammen bidra med mange mål for merseysiderne denne sesongen. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX Vis mer

Både Manchester United og Chelsea er blitt slått. Det kan bli utslagsgivende når poengene telles opp til våren, mener Ryan Babel.

- Jeg tror kampene mot de andre topplagene vil telle mye til slutt, sier nederlenderen.

- Men vi skal ikke se altfor mye på de andre lagene, men konsentrere oss om oss selv. De neste månedene blir svært viktige. Mange kamper skal spilles, så spillerne må holde seg friske, sier nederlenderen.

Mot Bolton lørdag er også Jamie Carragher og Steven Gerrard tilbake i startoppstillingen.

(NTB)

- Han er komplett