<strong>GULLGUTT:</strong> Aleksander Hetland poserer med sin gullmedalje fra VM i kortbane i Istanbul. Han tror imidlertid ikke medaljen er nok til å vinne årets mannlige utøver. Foto. Scanpix / EPA / VALDRIN XHEMAJ
GULLGUTT: Aleksander Hetland poserer med sin gullmedalje fra VM i kortbane i Istanbul. Han tror imidlertid ikke medaljen er nok til å vinne årets mannlige utøver. Foto. Scanpix / EPA / VALDRIN XHEMAJ Vis mer

- Han er med oss her i kveld

Hetland om sin avdøde svømmekompis Alexander Dale Oen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg det som skjer på Idrettsgallaen her!

HAMAR (Dagbladet): Aleksander Hetland møtte opp på Idrettsgallaen med sin kjæreste Kristine Yr-Grøntvedt. 

Små sjanser
Svømmeren tok VM-gull på kortbane i Istanbul før jul, og er i kveld nominert i kategorien årets mannlige utøver. 

- Jeg anser sjansene mine som veldig små. Jeg har veldig tøff konkurranse her og er bare glad for å være nominert, sier Hetland til Dagbladet. 

Anders Bardal, Edvald Boasson Hagen, Henrik Ingebrigtsen og Eirik Verås Larsen er de andre nominerte i klassen. 

- Glemmer aldri Dale Oen
Under fjorårets idrettsgalla ble avdøde Alexander Dale Oen kveldens store vinner. De to var gode kompiser og Hetland forteller at han savner Dale Oen i kveld. 

- Jeg skulle selvsagt ønske Alex var her og at vi kunne oppleve dette sammen. Det hadde vært veldig fint. Men han er her med oss i kveld, sier Hetland og legger til:

- Han er ikke en man glemmer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer