Han er Moldes hemmelige suksessfaktor

Erling Moe var med både Jonevret og Solskjær.

KONTINUITET:  Tor Ole Skullerud flankert av assistenttrener Geir Bakke (tv.) og Erling Moe (th.). FOTO: Erik Hattrem/Dagbladet
KONTINUITET: Tor Ole Skullerud flankert av assistenttrener Geir Bakke (tv.) og Erling Moe (th.). FOTO: Erik Hattrem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Rosenborg fikk merke det på Moldes våte kunstgress, aviskommentatorene påpekte det; årets Molde-utgave er enda bedre i pasningsspillet på små flater enn under Ole Gunnar Solskjær.

Kulturbygging Med 43 poeng topper Molde Tippeligaen og luka ned til Odd er på åtte poeng. Men Molde er ikke blitt mer presise i pasningsspillet fordi vinteren og våren gikk med på store menger pasningsøvelser.  Det sier Molde-sjef Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

- Det er ikke bare isolerte pasningsøvelser som skjer på treningsfeltet, nei. Det er like mye fokus på pasningsstolthet i spillsekvensene.

Kontinuitet For Skullerud kan avsløre hva som er hemmeligheten bak Moldes presise pasningsspill. Og det er ikke enovervannet hjemmebane.

- Det som kanskje er litt av hemmeligheten, er at vi har en fantastisk mann med oss i Erling Moe her i klubben. Han har lang fartstid i Molde og har det veldig under huden. Han er svært dyktig og sammen med Geir Bakke jobber han med dette på feltet hver eneste dag. Jeg har et rikt utvalg med øvelser som disse gutta er eksepsjonelle til å følge dem opp, sier Skullerud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer