TIL MOLDE: Molde kunngjorde i ettermiddag at de har hentet Bjørn Sigurdarson fra Wolverhampton. Det er Tor Ole Skulleruds først signering etter at han ble trener for Molde på nyåret.
Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
TIL MOLDE: Molde kunngjorde i ettermiddag at de har hentet Bjørn Sigurdarson fra Wolverhampton. Det er Tor Ole Skulleruds først signering etter at han ble trener for Molde på nyåret. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpixVis mer

Han er Skulleruds første signering som Molde-trener

Henter Bjørn Sigurdarson fra Wolverhampton.

(Dagbladet): Bjørn Sigurdarson ble i kveld klar for Molde. Det melder klubben på sine hjemmesider. Det på en låneavtale som varer ut 2014.

Dermed blir spissen Tor Ole Skulleruds første signering siden han tok over trenerjobben etter Ole Gunnar Solskjær på nyåret.

Islendingen er hentet fra League One-klubben Wolverhampton, og ble presentert på en pressekonferanse i ettermiddag. Han har sju kamper fra start denne sesongen.

- Jeg er veldig glad for å få dette til, og jeg er glad for at klubben har jobbet raskt og effektivt. Jeg har vært tydelig på at jeg vil ha ham, og dette er strålende, sier Skullerud til Romsdals Budstikke.

Sigurdarson spilte i Lillestrøm før han ble hentet til Wolverhampton i 2012. Å komme tilbake til Norge gleder spissen stort.

- Det er fantastisk. Å kunne komme tilbake til Norge igjen blir som å komme hjem, sier Sigurdarson til Romsdals Budstikke.