SOM «IVAN DRAGO»: Ståle Solbakken sammenlikner FCKs Mikael Antonsson med Rocky-figuren «Ivan Drago». Men har han glemt slutten på filmen?Foto: TV 3
SOM «IVAN DRAGO»: Ståle Solbakken sammenlikner FCKs Mikael Antonsson med Rocky-figuren «Ivan Drago». Men har han glemt slutten på filmen?Foto: TV 3 Vis mer

- Han er som Dolph Lundgren

Ståle Solbakken sammenlikner FCKs Mikael Antonsson med Rocky-figur. Men har han glemt slutten på filmen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Bare en hjemmeseier i morgendagens Parken-oppgjør mot Panathinaikos står mellom FC København og åttedelsfinale i Champions League.

For Norges neste landslagstrener stoler ikke på at Barcelona gjør jobben mot Rubin Kazan og sender danskene direkte videre med hjemmeseier i Catalonia.

FCK har uansett avansementsskjebnen i egne hender, og er videre med seier på eget gress, også uavgjort i begge de avsluttende kampene i gruppe D er tilstrekkelig.

- Må vinne - Vi må vinne. Fordi Barcelona vil spare spillere og det øker Kazans sjanser, sa Solbakken på pressekonferansen i går.
Solbakken har også sine bekymringer for eget lag. Forsvarssjef Mikael Antonsson måtte nemlig stå over mot Esbjerg i helga på grunn av en brystskade. Men hedmarkingen har bestemt seg for å ta sjansen.

- Han er kampklar og vil starte. Kanskje vi gambler litt, men Mikael er som Dolph Lundgren i Rocky 4, sier Solbakken som kanskje har glemt at Lundgrens rollefigur Ivan Drago ble knocket ut av Rocky Balbao (Sylvester Stallone) i nettopp den filmen.

Tar piller Antonson sjøl vet ikke om han helt er klar for den sammenlikningen.

- Ha-ha. Sa han det? Jeg tror nå at jeg skal legge på meg noen flere kilo da, sier Antonsson til danske BTs nettavis.

Svensken lover at han skal være klar i kveld. Og helt ulik Ivan Drago er han kanskje ikke.

- Jeg har noen piller i kroppen nå. Og i morgen har jeg enda flere. Nå er 99,5 prosent, og med flere piller så er jeg 100 prosent, sier FCK-spilleren med et smil.

HARDHAUS: Mikael Antonsson (th) trosser smertene og spiller morgendagens nøkkelkamp mot Panathinaikos.Foto: SCANPIX/AP Photo/Mikhail Metzel
HARDHAUS: Mikael Antonsson (th) trosser smertene og spiller morgendagens nøkkelkamp mot Panathinaikos.Foto: SCANPIX/AP Photo/Mikhail Metzel Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer