- Han er som Dolph Lundgren

Ståle Solbakken sammenlikner FCKs Mikael Antonsson med Rocky-figur. Men har han glemt slutten på filmen?

SOM «IVAN DRAGO»: Ståle Solbakken sammenlikner FCKs Mikael Antonsson med Rocky-figuren «Ivan Drago». Men har han glemt slutten på filmen?Foto: TV 3
SOM «IVAN DRAGO»: Ståle Solbakken sammenlikner FCKs Mikael Antonsson med Rocky-figuren «Ivan Drago». Men har han glemt slutten på filmen?Foto: TV 3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bare en hjemmeseier i morgendagens Parken-oppgjør mot Panathinaikos står mellom FC København og åttedelsfinale i Champions League.

For Norges neste landslagstrener stoler ikke på at Barcelona gjør jobben mot Rubin Kazan og sender danskene direkte videre med hjemmeseier i Catalonia.

FCK har uansett avansementsskjebnen i egne hender, og er videre med seier på eget gress, også uavgjort i begge de avsluttende kampene i gruppe D er tilstrekkelig.

- Må vinne - Vi må vinne. Fordi Barcelona vil spare spillere og det øker Kazans sjanser, sa Solbakken på pressekonferansen i går. Solbakken har også sine bekymringer for eget lag. Forsvarssjef Mikael Antonsson måtte nemlig stå over mot Esbjerg i helga på grunn av en brystskade. Men hedmarkingen har bestemt seg for å ta sjansen.

- Han er kampklar og vil starte. Kanskje vi gambler litt, men Mikael er som Dolph Lundgren i Rocky 4, sier Solbakken som kanskje har glemt at Lundgrens rollefigur Ivan Drago ble knocket ut av Rocky Balbao (Sylvester Stallone) i nettopp den filmen.

Tar piller Antonson sjøl vet ikke om han helt er klar for den sammenlikningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer